Oglas
· · Komentari: 0
NEGA KOSE

SPAS ZA TANKU KOSU: Uz pomoć ovog trika kosa će vam izgledati bujno i gusto u svakom trenutku!

Napravite savršenu frizuru u kućnim uslovima.

1606815888_Depositphotos_22530349_s-2019.jpg
Foto: Depozit
Oglas

Da biste imali savršenu frizuru i kosu punu volumena, nije potrebno da odlazite u salon i trošite puno novca. Sve što treba je da naučite ovaj mali trik uz koji frizura i u kućnim uslovima uvek izgleda fenomenalno.

- Mnoge žene se žale da nikako ne mogu da postignu da im kosa izgleda zanosno i puno volumena, a to je zato jer ne koriste prave proizvode - kažu frizer Amanda Braun.

U zimskom periodu je još veći izazov napraviti postojanu frizuru. Zbog vremenskih prilika ona često izgleda slepljeno i beživotno. 

Pročitajte još: Napravite sami piling za telo pomoću namirnica iz kuhinje

Dakle, kako više ne biste imali problem sa lošom frozurom, sve što trebate da uradite je da na koren kose naprskate malo suvog šampona, utrljate i to je sve. Za manje od jednog minuta dobićete frizuru kao iz salona. 

Ako ste se pitale kako neke žene uvek imaju savršenu kosu, trik je u ovom šamponu. On u treutku daje volumen kosi, ali i teksturu zahvaljujući kojoj izgleda gušće. 

Pročitajte još: Budite jedinstvene: Nalakirajte nokte pomoću novina (VIDEO)

Ukoliko nemate suvi šampon pri ruci, može poslužiti i puder za setovanje šminke ili bebi puder. Radi po istom principu, četkom za šminku nanesite puder na teme glave, protresite kosu i to je sve. 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas