· · Komentari: 0
LUKSUZ

Važi za najskupljeg frizera na svetu: Poznata Srpkinja je uspela da dobije čuvenu "nevidljivu frizuru"! (FOTO/VIDEO)

Tehnika šišanja "nevidljiva frizura" je sve što nam treba, a naša manekenka to vrlo dobro zna.

1626943227_pjimage.jpg
FOTO: Printskrin/ Instagram/ majstorskooko

Rosano Fereti poznat je kao najekskluzivniji i najskuplji frizer na svetu. Poznat je po tehnici šišanja 'Metod', koja je takođe poznata i kao 'Nevidljiva frizura'. 

Pročitajte još: Wolf frizura: Najpopularniji trend sa preko 100 miliona pregleda! Stoji svima, a lako se održava (FOTO)

Ima više od 20 salona u svetu sa, kako se priča, klijentima poput Kejt Midlton, Lejdi Gage i Dženifer Lorens. Rosano nikad nije želeo da oda imena klijenata jer mu je njihova privatnost na prvom mestu.

"Nevidljivu frizuru" je uspela da dobije i naša čuvena manekenka Sofija Milošević.

 'Nevidljiva frizura'

Ova frizura omogućava kosi da pada prirodnim pokretima; rez nije u slojevima i usitnjavanju. Prati prirodni tok kose, nudeći posebno iskustvo za sve.

Tehnika koja vam odstranjuje ispucale krajeve bez menjanja oblika frizure, što je čini idealnim pristupom kada želite da sačuvate oblik kojim ste zadovoljni, a da ujedno osvežite kosu.

 Rosano je u jednom intervjuu objasnio kako je došao na ideju da izmisli "Nevidljivu frizuru".

Imala sam 15 godina kada sam osetio da nisam zadovoljan tehnikama koje se koriste za šišanju u salonima širom sveta. Odlučio sam da putujem i naučim više o ovome. I tada sam shvatio da su žene širom sveta bile potpuno nezadovoljne svojim iskustvom. Nikada u salonima nisu doživeli ništa drugačije i novo. Dakle, smislio sam Metodu koja se naziva i Nevidljiva frizura. Radilo se o razumevanju prirodne sile kose i prilagođavanju ženama.

Priča se da je njegova "nevidljiva frizura" najskuplja na svetu, na šta je odgovorio: 

Trenutno, moji frizeri imaju redovnu tržišnu cenu i pošto sam ja referentni model u industriji, održavamo cene konkurentnim. A cena od 1500 dolara bila je pre nekoliko godina, kada sam bio na tržištu. Sada to radim samo za nekoliko prijatelja, ali ne želite da znate cenu za to!

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU  

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.