· · Komentari: 0
voćkice

Vesela VOĆNA ŠARA na odeći je apsolutni hit: Pomorandže, avokado ili jagode, izbor je vaš! (FOTO)

Leto je idealno vreme za odeću sa voćnim dizajnom!

1624258141_Capture.PNG
FOTO: Printskrin/ Instagram/ bahararkajin

Svi znamo za cvetni dizajn i o njemu se dosta pisalo ovog leta, jer je u pitanju univerzalni trend, ali sa letom koje ulazi u svoje najvrelije dane, stidljivo se promalja još jedan genijalan dizajn - voćni.

Voćni dizajn u modi

Letnji trend!

Počastite se haljinom na kruškice, kupaćim sa jagodama ili košuljom na grožđe, na koju god šaru da naiđete, izmamiće vam osmeh na lice.

Osim odeće, voćke možete da dodate u autfit i preko minđuša, torbica ili čarapa. Zabavan i veseo izgled je zagarantovan!

Voće daje svakoj modnoj kombinaciji veseo, letnji izgled!

Pored odeće, možete voće da uvrstite i u aksesoar, kao detalj na torbi ili kao minđuše u obliku trešnje.

Pročitajte još: SANJA MARINKOVIĆ pokazala izvajane trbušnjake: Romantična modna kombinacija iz Splita! (FOTO)

Dajemo vam 10 predloga kako da uklopite voće u svoj autfit.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.