Oglas
· · Komentari: 0
PRAKTIČNO, A EFEKTNO

Haljina koju ćete nositi OD JUTRA DO VEČERI! Odlično ide uz patike i štikle, možete da birate (FOTO)

Ovaj model haljine važi za jedan od najfleksibilnijih komada garderobe, a uz male izmene obuće i aksesoara će nas pratiti od jutra do mraka

1654246414_zimerman.jpg
Foto: printskrin/Jutjub
Oglas

Posebno tokom leta važno je da imamo kombinaciju udobnog, a dovoljno formalnog komada odeće koji će nas pratiti u kancelariji, u popodnevnim šetnjama, čak i na plaži. U ovu kategoriju spada i wrap haljina koja se prilagođava svakoj prilici i koju ćete želeti u svom ormaru.

Pročitajte još: "Tankini": hibrid bikinija i kupaćeg kostima koji se vraća iz 90-ih i postaje trend

Wrap haljina je u isto vreme i udobna i veoma ženstvena, a posebno je dragocena jer ističe struk na pravi način i daje nam savršenu siluetu.

Istorija ove haljine datira iz 1974. godine, kada je Diane Von Furstenberg lansirala haljinu za svaki tip tela, stavljajući svoje ime na svetsku mapu mode. Od tada, ova haljina nikad nije gubila na vrednosti, jer su je žene prepoznale kao savršen modni komad.

Pročitajte još: Venčanje u PANTALONAMA: Rizična, ali pobedonosna kombinacija! Izgleda nestvarno dobro (FOTO)

Ovog leta, obavezno se počastite jednom wrap haljinom, jer će vas ispratiti ujutru nositi sa patikama i sandalama, a uveče sa visokim potpeticama. 

Vodeće modne kuće i brendovi su svake godine inspirisani ovim klasičnim komadom garderobe za sva vremena i predstavljaju nam sopstvene verzije ove haljine. Možete uživati u jednobojnim modelima, sa hrabrim dezenom, sa prozračnim materijalom, maksi, midi... Sve opcije dolaze u obzir.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas