Oglas
· · Komentari: 0

Za najlepšu TALASASTU KOSU NA NAJJEDNOSTAVNIJI NAČIN: Trik koji je zaludeo žene (VIDEO)

Nisu vam potrebni aparati za stilizovanje kose

1668333481_lokne.png
Foto: TikTok/printsrkin/kennarwood
Oglas

Jedna korisnica TikToka po imenu Kena Mekelan, podelila je trik za uvijanje kose koji je oduševio pripadnice lepšeg pola.

Naime, ona je obmotala kosu uz pomoć plastičnih kesa za svega par minuta. Kena je kosu umotala vrlo jednostavno, na način prikazan i videu, a potom prespavala sa kesama.

Kada se probudila i uklonila kese, ostali su savršeni talasi.

Pročitajte još: Idealna maska za jesen: Pravi se od jabuka i ovesenih pahuljica

@kennarwood I was very surprised how much I liked these ones😂 I have the tutorial pinned on how I do this method of heatless curl!! #heatlesscurls #plasticbagcurls #heatlesshair #leggingcurls ♬ Dream Lover - Bobby Darin

Rezultat je sve oduševio, što se moglo pročitati i u komentarima ispod objave. Ona je pokazača da nosu potrebni nikakvi aparati za stilizovanje kako biste dobili savršenu frizuru.

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas