Oglas
· · Komentari: 0
LEPOTA LICA

Zaboravite na CRNE VREĆICE ispod očiju: Tri metoda kako da se zauvek rešite podočnjaka

Ovo je problem sa kojim se suočavaju podjednako i žene i muškarci

1621078765_Depositphotos_457427126_s-2019.jpg
Foto: Depositphotos
Oglas

Pokrivamo ih korektorima, puderom i brojnim kozmetičkim pereparatima, ali su oni uvek vidljivi i bodu nam oči svaki put kada se pogledamo u ogledalo. Osim toga, čine da naše lice izgleda izmoreno i starije nego što jeste.

Pročitajte još: Cvijeta je bila u Dolini SMRTI iz koje se mnogi nisu VRATILI, a pročitajte kako je ona USPELA (FOTO/VIDEO)

Uvedite u svoj život neke od zdravih navika, pa se tako više odmarajte, naučite vežbe disanja i izmenite svoju ishranu. Najbolji lek podočnjake je dovoljno sati sna, odnosno barem 7 sati sna, kako bi organizam mogao normalno funkcionisati tokom dana. 

Sunčeva svetlost vam je preko potrebna, a posebno vašim očima, koje direktno iz sunca crpe energiju, za razliku od ostalih organa u telu...

Donosimo vam tri životne navike koje će učiniti da podočnjakr više nikada ne vidite na svom licu.

Kafu zamenite biljnim čajem i uravnotežite svoju ishranu. Izbegavajte brzu hranu i hranu sa puno masnoća, jer će se takva vrsta ishrane odraziti na vašoj koži. Jedite što više voća i povrća, a najviše se preporučuje konzumacija zelenog lisnatog povrća, kojeg je najbolje jesti sirovo.

Pročitajte još: Ovo je hrana koju pre jela OBAVEZNO morate oprati

Pijte prirodni sok od šargarepe i smanjite unos soli u organizam kako vam se u telu ne bi zadržavao višak vode. Pijte puno tečnosti, najviše vode i na dan popijte barem 8 čaša vode.

Sunčeva svetlost vam je preko potrebna, a posebno vašim očima, koje direktno iz sunca crpe energiju, za razliku od ostalih organa u telu. Sunce je glavni izvor vitamina D, koji je zaslužan za izgled kože.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas