· · Komentari: 0

Želite KRUPNIJE OČI? Primenite trik prilikom šminkanja

Način na koji nanosimo šminku može potpuno da transformiše naše lice

1669041847_shutterstock_113000995.jpg
Foto: Shutterstock

Šminkanje očiju je jedan od najpopularnijih načina da eksperimentišete sa izgledom. Postoji toliko različitih načina koji mogu da vam promene oblik očiju, pa i celokupan izgled.

Za one koji žele da im oči izgledaju veće, šminka ima rešenje. Male promene senke mogu da učine velike promene.

Tehnika šminkanja za krupnije oči

Prvi korak je odabir senke. Sve što ovde treba da imate na umu je da tamne boje čine da stvari izgledaju kao da su u senci. Zbog toga radimo konturu na mestima koja želimo da budu u pozadini i nanosimo hajlajter na onim koja želimo da istaknemo.

Pročitajte još: Spavate sa MOKROM KOSOM? Korisnica TikToka objasnila šta sve može da se dogodi sa vlasima u tom slučaju (VIDEO)

Ovo "pravilo" možemo da primenimo i na oči. Tako će izgledati veće korišćenjem svetlije nijanse senke na kapcima. Generalno, svetlije, svetlucave nijanse su idealne ukoliko želite da postignete izgled krupnijih očiju.

- Moja najčešće korišćena tehnika da oči izgledaju veće je da stavljam senku veoma blizu obrva. Ovo daje iluziju da vam je prostor na kapcima veći i više otvara oči - objašnjava šminkerka Leni Bili za Ipsi.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU


 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.