· · Komentari: 0

Četiri stvari koje skoro svi imaju u kući, a PRIVLAČE LOŠU ENERGIJU: NJih treba odmah da izbacite napolje

Neke od njih koristimo kao dekoraciju

1660048921_pexels-vladyslav-dukhin-296649.jpg
Foto: Pexels

Gotovo da ne postoji domaćinstvo koje ne čuva predmete koji mu više nisu potrebni. Pored toga, neke od predmeta koji nam ne donose energiju napretka koristimo kao dekoraciju. Da bi kroz vaš dom cirkulisala dobra energija potrebno je da se rešite pojedinih stvari.

1. Neispravan sat

Sat koji više ne pokazuje tačno vreme simbolizuje stagnaciju koja je u suprotnosti sa tokom života. Polomljeni i satovi koji ne rade ne bi trebalo više da budu u kući, čak i kada nas podsećaju na lepe uspomene i trenutke.

2. Polomljena ogledala

Prema mnogim verovanjima, razbijeno staklo donosi nesreću. Ne lepite razbijeno ogledalo, već ga odmah bacite. Takođe, iako je samo napuklo, ne bi trebalo da se i dalje nalazi u kući.

Pročitajte još: Veš će vam biti kao nov nakon pranja: Očistite veš mašinu na ovaj način i oduševićete se

3. Mutne i izbledele fotografije

Fotografije koje su izbledele, nedefinisane ili mutne ne bi trebalo da kačite na zidove ili stavljate u ram. Prema feng šuiju one privlače lošu energiju.

4. Školjke

Školjke su česti suvenir sa mora i dekoracija u domu. Ali one simbolizuju prazne kuće i kao takve privlače lošu vibraciju. Nije poželjno čuvati ih u kući, kancelariji ili u bilo kom zatvorenom prostoru. NJih možete premestiti u dvorište ili na terasu, budući da energija lakše cirkuliše na otvorenom prostoru.

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.