Oglas
· · Komentari: 0

Četiri trika kako da PRODUŽITE MIRIS I SVEŽINU ODEĆE U ORMARU: Jednostavni i efikasni načini

Trikovi koji će vam biti od velike koristi

1682252890_shutterstock_1293384706.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Postoji nekoliko trikova kojima možete produžiti miris i svežinu oprane odeće za nekoliko dana, a uz neke trikove miris će trajati mesecima. Jedan od neobičnih dodataka svakako su zrna kafe!  Osim što će upiti sve one loše mirise, zrna kafe proširiće svoj miris. Napunite malu posudicu zrncima, napravite nekoliko rupica u poklopcu ili aluminijskoj foliji kojom ste je prekrili i stavite u ormar. Menjajte ih jednom mesečno. Pored kafe, za mirisni ormar možete iskoristiti i sledeće dodatke.

Parfem i maramica

Umesto da prskate parfem direktno na odeću, naprskajte ga na jednu maramicu i stavite je u ormar. Miris će se sigurno proširiti, komadi odeće će ga upiti, a dobra stvar je što nećete oštetiti ni zaprljati omiljene stvari.

Osveživač za automobile

Da, možete ih koristiti i u ormarima. Birajte neke blaže mirise takozvanih borića, zamotajte ih u maramicu ili neku krpicu, i stavite u fioku. Mirisaće mesecima.

Esencijalna ulja

Baš kao i sa zrnima kafe, odeću možete trajno namirisati esencijalnim uljima. Dodajte nekoliko kapi u mašinu za pranje tokom zadnjeg ciklusa pranja ili ih nakapajte na jednu maramicu/krpicu i stavite u ormar

Sapun

Jedan od najstarijih trikova kojima se mnogi i danas služe jeste stavljanje tvrdog sapuna među stvari. Sve što treba da uradite je da ga zamotate a u papirnati ubrus ili samo ubaciti u ormar u originalnom pakovanju.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas