· · Komentari: 0

Da li i vama bele ČARAPE vremenom izblede? Trik koji će vam pomoći da rešite ovaj problem

Sve što vam je potrebno je sastojak koji već imate u kuhinji

1666020472_pexels-mikhail-nilov-6968433.jpg
Foto: Pexels

Obožavamo da ih nosimo na patike, ali već posle jednog nošenja zaprljaju se i odmah idu u korpu za veš, ali ponekad im ni pranje u mašini ne vrati belinu i sjaj.

Međutim, postoji jednostavan trik kako da vaše bele čarape ponovo zablistaju.

Jedno od najvećih imena Instagram scene, gospođa Hinč, imperiju je sagradila pokazujući svoje cake za čišćenje kuće. Ova, kako je mnogi zovu, „kraljica čišćenja“, podelila je svoje najbolje savete kako prljave bele čarape ponovo učiniti belim.

Jedan od najpopularnijih saveta bio je onaj sa korišćenjem kristala sode.

Sve što treba da uradite je da dodate kristale sode u bubanj mašine za pranje veša kada perete belo, i to će izbeleti mrlje.

Pročitajte još: Saveti za čišćenje tuš kabine: Izgledaće BLISTAVO i sveže u samo nekoliko koraka

Drugi način je da natopite bele čarape u kristale sode i vruću vodu pre nego što ih stavite u mašinu.

Kristali sode koriste se za čišćenje odeće već nekoliko godina i mogu pomoći u uklanjanju mrlja i omekšavanju vode.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.