· · Komentari: 0
ČIŠĆENJE

Napravite DOMAĆI SPREJ od sastojaka koji su svima dostupni i ZABORAVITE NA PRAŠINU

Efikasno!

1602769185_Depositphotos_185048810_s-2019.jpg
Foto: Depozit

Sve sastojke za ovu magičnu tečnost imate u svojoj kući.

Potrebno je:

  • sirće
  • maslinovo ulje
  • esencijalno ulje limunove trave
  • prazna boca s pumpicom

Sirće je poznato kao univerzalno sredstvo za čišćenje tvrdokornih naslaga prljavštine i masnoće. Maslinovo ulje neguje i hrani površine, a takođe sprečiće da se prašina zadržava na nameštaju.

A esencijalno ulje osim što deluje antibakterijski ono odbija insekte i daje osvežavajući lep miris. Pored ovog vi možete izabrati bilo koje drugo ulje po vašem izboru.

Pročitajte još: Ceo život živimo u ZABLUDI! Evo kako se, u stvari, ISPRAVNO PERE VEŠ u mašini

Evo kako da ga pripremite:

  • 1 šolja vode
  • 1/4 šolje alkoholnog sirćeta
  • 2 supene kašike maslinovog ulja
  • 10-15 kapi esencijalnog ulja

Pročitajte još: NERED VAM JE U KUĆI: Ovo su najbolji saveti kako da RAŠČISTITE krš

Uzmite praznu bocu sa pumpicom. Sipajte sve sastojke i pomešajte. Pre svake upotrebe dobro promućkajte tečnost i poprskajte na površinu koju želite da obrišete.

Prašina će nestati, sve će se sijati i što je najbitnije više se neće zadržavati na vašim omiljenim delovima nameštaja.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.