· · Komentari: 0
DEKORACIJA

Novi TREND: Vratile su se 90-te, a zavese i knjige su prvi dokaz!

Posteri na zidu, police prepune knjiga, zavese, pravo cveće i braon drvo - odlike su 90-ih godina, a sada su ponovo "IN".

1614785119_Depositphotos_279687032_xl-2015.jpg
Foto: Depozitfoto

Devedesete godine 20. veka ostavile su veliki uticaj svuda u svetu. Ne samo u muzici, 90-te podrazumevaju i poseban stil oblačenja i kulture življenja. Mnogi od ovih trendova su ponovo moderni.

Pročitajte još: Biće kao iz časopisa: Promenite ove sitnice u svom domu

Neon natpisi
Tapete na jednom zidu i neonski natpisi na zidu su ponovo hit. I lava lampe, časovnici, vaze i ostala dekoracija je popularna.

1. Braon se vratila

Devedesetih je drvo bilo braon boje. To je bila garancija da je - drvo. Proteklih decenija su svi drvo farbali u belo, pa sivo i na kraju crno. Prirodna boja drveta je ponovo braon.

2. Boho zavese

Na kuhinjskim ili vratima terase 90-ih se uvek nalazila zavesa od perlica. Bila je veoma korisna, jer zaustavlja insekte da uđu u kuću, a kroz nju se lako prolazi sa rukama zauzetim tanjirima, šoljom kafe ili sokom.

Pročitajte još: Branislava je tokom korone našla način da zaradi: Najnoviji trend u uređenju doma je 3D SLIKANJE na zidu

3. Bambus je šik

Nameštaj od ratana je lepši od metalnog i plastičnog koji je poslednjih godina bio moderan. Metalni nameštaj je hladan, a plastičan traje kratko. Bambus je prirodni materijal, a to se sada traži.

4. Baldahin

Bračni krevet okružen baldahinom čini da noći budu egzotične, a snovi romantični.

Pročitajte još: Kupili su autobus na sprat i od njega napravili dom, a njegova unutrašnjost će vas ostaviti bez daha (FOTO)

5. Zavese

Da li imate zavese na prozorima? Nemate zato što skupljaju prašinu? I zbog toga vam stan liči kao da je izložbeni salon ili poslovni prostor? Zavese su jedina stvar koja odjednom može potpuno da preobraze stan u dom.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.