Oglas
· · Komentari: 0
kupatilo

Kako da osvežite vaše kupatilo bez rušenja pločica?

Boja za kade - Tixe Renovatix

1616491550_ilustr-2.jfif
Foto: promo
Oglas

Novo u ponudi Roma company.

Kako da osvežite vaše kupatilo bez rušenja pločica?

Kupatilo je, složićemo se, jedna od važnijih prostorija u kući.

Kada dođe vreme da se renovira, shvatamo da to nije jednostavan, a pogotovo ne jeftin poduhvat. U nizu proizvoda koji omogućavaju da popravite vizuelni izgled svog kupatila sa manjom investicijom Roma company nudi i Italijansku boju za kade Tix Renovatix.

Foto: promo

Ova boja namenjena je za koristenje za: sanitarne kade, kade od fiberglasa, tuš kade, umivaonike, sudopere, keramičke pločice. Izuzetne je tvrdoće i sjaja , a moze se kupiti u beloj boje.

Ova boja je dvokomponentna i koristi se veoma laka i jednostavno, samo se međusobno zamešaju komponente, bez dodavanja bilo kakavog razređivaca. Nanošenje je moguce četkom, valjkom ili pomoću airless uređaja.

Priprema površine kade je najbitnija za krajnji rezultat. Kada mora biti čista, odmašćena, suva, bez eventualne rđe, kamenca, silikona i bilo kakvih naslaga sapuna ili masnoća kako bi efekat farbanja bio što bolji. Nanosi se u 1 premazu. Ako se oceni da je nephodno može se naneti i u više slojeva sa vremenskim razmakom od 24 h između slojeva i blagim površinskim šmirglanjem između slojeva ( u zavisnosti od stanja površine nekad je jedan sloj sasvim dovoljan, nekada 2 ili 3 ).

Foto: promo

Približno vreme sušenja: ~ 5 sati na dodir, a potpuno sušenje ~12 sati.

Prodaje se u pakovanju od 750 ml ( 500 + 250 ml ) i ono je dovoljno da okvirno pokrije: 6 – 7,5 m2.

Potražite boju za kade u svim maloprodajnim objektima Roma company ili na sajtu www.roma.rs.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas