Oglas
· · Komentari: 0

Ove stvari morate HITNO izbaciti iz svog doma! Donose negativnu energiju i lošu sreću!

Pored toga što raspored nekih stvari može narušiti protok energije kroz vaš dom, tako i određeni predmeti unose lošu energiju i treba odmah da ih uklonite.

1649087412_living-room-g546c04575_640.jpg
Foto: Piksabej
Oglas

Stručnjaci za Feng Šui objašnjavaju da određene predmete ne treba držati u kući i ukoliko imate neki sa ove liste, treba hitno da ih izbacite jer crpe pozitivnu energiju iz vašeg doma.  

Pročitajte još: Mnogi je vide kao NAJSREĆNIJU BOJU: Ukrašavanje enterijera NARANDžASTOM (FOTO)

Biljke sa bodljama: 

Sve biljke sa bodljama unose negativnu energiju u vaš dom, osim ruža. Ako zaboravite da zalijete svoju biljku i listovi porumene, vreme je da joj kažete zbogom. Čak i držanje suvog cveća smatra se lošom srećom. 

Stare stvari

Pohabane i slomljene stvari ne samo da estetski narušavaju izgled vašeg doma, već i samu energiju. Ukoliko želite da nova i pozitivna energija proteče kroz vaš dom, samim tim morate da se rešite starih stvari koje drže staru i lošu energiju. To se ne odnosi na nameštaj samo, već i na vaše lične stvari. 

Tofeji životinja 

Iako ovo nije tako čest ukras u domovima, ukoliko imate bilo šta slično hitno se toga rešite! Trofeji, preparirane mrtve životinje i glave okačene na zidovima seju energiju smrti. Takva "dekoracija" može doneti vrlo lošu i depresivnu atmosferu u domu. 

Afričke i venecijanske maske

Ovo se ne odnosi na sve maske, već samo na one sa tužnim, uznemirenim i depresivnim licima. Stručnjaci napominju da naša svest i energija deluju poput foto aparata, ono što viđamo često, može se lako odraziti na naše raspoloženje. Zbog toga držanje maski na kojima su lica negativna, zabrinuta, plaču, uplašena su, svakako nisu dobar izbor ako u kući želite sreću i dobru energiju.

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas