· · Komentari: 0

Poslušajte feng šui stručnjake: Ove stvari izbacite iz kuhinje - Privlače besparicu i lošu sreću

Skoro svi imamo ove stvari u kuhinji, a time privlačimo nesreću

1686321457_shutterstock_411911560.jpg
Foto: Shutterstock

Ako niste nedavno obavili temeljno čišćenje kuće, sada je pravo vreme za to i vreme je da se rešite baš ovih kuhinjskih predmeta:

Okrnjeno ili napuklo posuđe

Takvo posuđe može biti nesigurno za upotrebu, jer se možete poseći na okrnjenim ivicama prilikom pranja sudova, ili ručka šoljice može potpuno otpasti dok je koristite. Zato se oslobodite takvog posuđa i koristite samo neoštećeno. Veruje se da izaziva svađu.

Male komadiće aluminijumske folije

Čuvate male komadiće aluminijumske folije misleći da će vam zatrebati? Verujte, nikada neće biti dovoljno veliki za bilo kakvu svrhu, zato ih slobodno bacite.

Zarđale kalupe za mafine

U kalupima gde se pojavila rđa, vaši mafini se neće lepo ispeći i mogu dobiti ustajali i zagoreli ukus.

Stare plute od boca

Čuvanje čepova sa posebnim značajem, poput čepa šampanjca ili vina sa venčanja, je razumljivo. Međutim, razmislite da li ćete zaista ponovo koristiti sve te čepove od plute? Oni samo zauzimaju prostor i stvaraju nered.

Pocrneli drveni kuhinjski pribor

Ako je vaša varjača, oklagija ili drugi drveni pribor izgoreo ili ima buđ, vreme je da uložite malo novca u čist i kvalitetan drveni pribor. Veruje sa da donosi finansijsku nestabilnost.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.