Oglas
· · Komentari: 0

Snimak PRIRODNE JELKE koji je zaprepastio svet: Posle njega ćete se sigurno odlučiti za veštačko stablo (VIDEO)

Jedna korisnica TikToka je postavila snimak koji je šokirao mnoge

1701872247_83398_novogodisnja-jelka_f.jpg
Foto: N. Skenderija/N. Fifić
Oglas

Jedan video s novogodišnjom jelkom postao je viralan na TikToku, ali ne baš iz dobrih razloga.

Tiktokerka Andrea podelila je fotografije jedne svoje pređašnje prirodne jelke i napisala: "Podsetnik na trenutak kada je naša jelka izlegla milion malih prijatelja. Od sada samo veštačka stabla".

Pod malim prijateljima, tiktokerka podrazumeva bogomoljke. Video je do sada pregledan 7 miliona puta i prikupio je gomilu komentara. Mnogi su u komentarima podelili slične priče, a neki su istakli da nakon videa i svih tih komentara dvoume oko nabavke prave novogodišnje jelke ove godine.

"Mislim, mogli su da budu pauci"

"Od svih buba koje su mogle da budu, mislim da je bogomoljka najbolja opcija", "Mislim, mogli su da budu pauci", "Naša poslednja prava jelka imala je bebe paukove. Mačka je srušila drvo i preko 400 miliona beba paukova otišla je u 900 različitih smerova. Skoro sam zapalila kuću", "Imao sam šišmiša u jelci jedne godine. To je bilo zabavno", "Ovo je zapravo kul", "Svež miris jelke nije vredan ovoga", "Ovi komentari me zaista teraju da ove godine ne kupim pravu jelku" neki su od komentara.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas