Oglas
· · Komentari: 0
URADITE SAMI

Udahnite novi život nameštaju koji ste nasledili od BAKA I DEKA: Pet genijalnih ideja koje će vas raspametiti (FOTO)

Nemojte bacati stari nameštaj, već ga pretvorite u najmodernije komade.

1636914622_namestaj.png
Foto: InstagramScreenShot/modern.makeovers
Oglas

Koliko vas je nasledilo neki stari nameštaj zajedno sa nekretninom od roditelja, bake ili deke ili ste pak sa kupovinom nekretnine dobili i stari nameštaj koji se nikako ne uklapa u enterijer koji ste zamislili i koji je po vašoj meri?

Pročitajte još: PENELOPE KRUZ se ovako šeta NJujorkom: Pitali ste se kako se nose pantalone koje je glumica savršeno uklopila

Čini se da nema nedoumice i da je bacanje starog nameštaja prva opcija. Ipak, ma koliko da se čini da od najstarijih komada nikako ne možemo napraviti moderan nameštaj, varamo se. Čak šta više, obzirom da je stari nameštaj karakterističan pre svega zbog glomaznosti, odlična ideja je da od njega napravite više manjih delova enterijera.

Ono što je najbolja stvar je činjenica da je ovaj masivni stari nameštaj izrađen od punog drveta i da su njegove transformacije moguće zbog kvaliteta drveta. Donosimo vam pet odličnih ideja kako da prepravite starinske komade nameštaja i uredite svoj životni prostor kao iz modernih časopisa za eneterijere.

Pročitajte još: STAV ŠMEKERA: Da li prepoznajete glumačku legendu? 80-ih je plenio svojom harizmom, a devojke su LUDELE ZA NJIM (FOTO)

Pročitajte još: Udaću se jedino za vojvodu Marka Miljanova: Kako se Stefanija zaljubila u duplo starijeg udovca i zaprosila ga

Pročitajte još: Sedam zanimljivih ŽENSKIH imena koja su izvedena od BILJAKA

Pročitajte još: VERICA RAKOČEVIĆ za Magazin Novosti otkriva u čemu se oseća najprijatnije i šta žene NIPOŠTO ne bi trebalo da nose

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas