Oglas
· · Komentari: 0
Ideja

Uz pomoć VRATA podignite cenu svog doma: Vrlo jednostavno, a sve možete učiniti sami (VIDEO)

Poznati majstor Kreg Filips, pokazao je vlasnicima kuća, kako na jednostavan način mogu da povećaju njenu cenu, ukoliko žele da je prodaju.

1595327496_vrata.jpg
Foto: YouTube printscreen / Purplebricks
Oglas

Četrdesetpetogodišnjak, koji je 2000. godine pobedio u Velikom bratu, udružio se sa agentima za nekretnine "Purplebricks" da bi sve otkrio.

Pročitajte još: Ubijeni Nikola Bojović je imao JEDNU ŽELJU: Na molbu njegovog oca, DžEJ JU JE ISPUNIO NA GROBU (VIDEO)

Kreg kaže da možete povećati vrednost svog imanja za hiljade funti jednostavnim postavljanjem svojih ulaznih vrata. Budući da je to glavna tačka kuće, majstor kaže da je to ključ za privlačenje potencijalnih kupaca i svakoga ko uđe u vaš dom.

Prvo detaljno morate da očistite svoja vrata. Najbolja supstanca su koncentrovani sapun i topla voda.To će skinuti svu prljavštinu sa PVC-a.

Pročitajte još: Tražite je na POGREŠNOM mestu! Veljko tvrdi da se ATLANTIDA nalazi na dnu DUNAVA, poseduje i DOKAZE

Zatim obavezno isperite rastvor hladnom vodom i osušite krpu od mikrovlakana. Kada su vrata potpuno suva, brusilicom se išmirglaju i pripreme za farbanje. On napominje da postoje dve metode. Tradicionalan način upotrebe četke i ručni sprej. Kako sve to izgleda, pogledajte u videu: 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas