· · Komentari: 0
ZVEZDE

Ko je imitator: Britni Spirs u kostimu kakav ima Jelena Karleuša? (FOTO)

Britney Spears je urpavo objavila seriju fotografija u neon kupaćem kostimu.

1622704048_Britnai-Spirs.PNG
Foto: Instagram/ britneyspears

Da li Britni Spirs krade ideje od Jelene Karleuše ili obrnuto? Ove dve zvezde očigledno imaju isti ukus za oblačenje.

Pročitajte još: Ovo je MAMA ANE IVANOVIĆ: Sada znamo od koga je nasledila prirodnu lepotu (FOTO)

Može se reći i da Britni Spirs (39) i Jelena Karleuša (42) slepo prate modu, pa je to razlog zašto smo obe videli prvo sa zmijama u naručju, a sada i u neon kupaćem kostimu.

Neon kupaći kostimi su hit

Pevačica svetskog hita "The Toxic", zaista igzgleda odlično u neon zelenom jednodelnom kupaćem kostimu iako neodoljivo podseća na našu pevačicu.  Britni je transformisala i kosu, pa je plave krajeve ofarbala u pink. Ceo izgled je upotpunila visokim crnim čizmama.

Pošto je tokom slikanja igrala uz pesmu "Poljubac" pevača Princa, Britni je u potpisu fotografija u neon-kupaćem kostimu napisala:

- Kao Džulija Roberts u filmu "Lepa žena", zar ne volite Princa? - napisala je Britni.

Pročitajte još: Ceca ponosna: Željko Ražnatović slavi prvi rođendan, a slavlje plaćeno 15.000 evra (FOTO)

Pratioci su odmah odgovorili rečima: "Kraljica", "Prelepa si", "Volim tvoj izgled"... Ubrzo je dobila pola miliona lajkova

Britni Spirs i starateljstvo nad sinovima

Slavna pevačica je postala majka u 24. godini i ubrzo se razvela, a sinovi Džejden Džejms sada ima 14 i Šon Preston 15 godina. Nedavno je objavila sliku sa dečacima kada su bili mali kako se igraju pored bazena.

Britni Spirs je nedavno ispričala o tome kako je bilo živeti u zatočeništvu oca kojeg je sud odredio za staratelja njene dece. Ona je odlučila i da se bori za decu.

 

 

Pročitajte još: Milica Pavlović ponela simpatičan bikini, a izgleda da ima i novog dečka: Evo kako provodi vreme u Crnoj Gori (FOTO)

Britani Spirs se nedavno zaljubila u 12 godina mlađeg modela Sema Ašgarija i na njoj se vidi da blista, kao i koliko je srećna.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.