Oglas
· · Komentari: 0
ŠOK

Otkriven razlog: Evo zašto je NAJTUŽNIJA PRINCEZA napustila princa

Brak Princa Alberta i princeze Šarliz nalazi se u krizi

1631174069_princeya-i-princ-.jpg
Foto: EPA
Oglas

Kako strani mediji navode, princ Albert i "najtužnija princeza" trenutno su razdvojeni, a mediji su se odmah raspisali, kako se kraljevski par nalazi pred razvodom.

Pročitajte još: Životna priča devojke Kristijana Ronalda: "Bila sam i čistačica, ništa mi nije bio problem"

Princ Albert demantovao je ove navode i objasnio da se njegova supruga, trenutno nalazi kod svojih, kao da je i zbog jake infekcije, sprečena da se vrati u njihov dom u Monaku.

Princeza Šarliz nalazi se u poseti bratu i prijateljima

- Nije naglo napustila Monako. Nije otišla jer se naljutila na mene ili na bilo koga drugog. Otišla je kako bi tamo preispitala rad svoje Fondacija i uzela malo slobodnog vremena kako bi ga provela sa bratom i prijateljima. Trebala je da ode samo na nedelju dana, ali morala je da ostane zbog teške infekcije i medicinskih komplikacija usled toga - rekao je princ za magazin Pipl.

Princeza Šarlin, zbog jakih upala sinusa, morala je da se podvrgne operaciji, a nedavno je ispričala da će njen proces oporavka biti duži nego što je planirala.

Pročitajte još: Kraljica Leticija u jednoj boji ponovo oduševila: Lepota u jednostavnosti (FOTO)

- To je zdravstveni problem koji mora da se leči. Okrenuo sam se deci i mislio sam da će ta nagađanja jednostavno nestati. Znate, ako svaki put pokušavate da odgovorite na sve što izađe na videlo, gubite vreme. Naravno da to utiče na nju, naravno i da utiče na mene. Pogrešno shvatanje događaja uvek je štetno. Laka smo meta, pogođeni smo jer su oči javnosti uperene u nas - zaključio je Albert.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas