Oglas
· · Komentari: 0
PLAVA KRV

Da li je upravo SPREČEN SKANDAL! Znate li zbog čega će prinčevi na otvaranju spomenika Dajani držati govore ODVOJENO?

Princ Čarls pobegao u Škotsku da ne bi prisustvovao otvaranju spomenika bivšoj supruzi.

1625129865_Pricevi-Epa.jpg
Foto: EPA
Oglas

Kao što smo već pisali Megan Markl nije pozvana na otvaranje spomenika princezi Dajani, pa da ne bi bilo neprijatnosti ni Kejt Midlton neće prisustvovati ceremoniji otvaranja memorijala.

Pročitajte još: Otvaranje spomenika princezi Dajani: Princ Hari stigao, a Kejt Midlton SKINUTA sa SPISKA gostiju!

Vilijam i Hari držaće odvojene govore

Međutim, britanski "San" je objavio još jednu pikanteriju koja će obeležiti današnji rođendan Ledi Di. Braća su zahtevala da svaki održi odvojen govor. Oni će prisustvovati zajedno ceremoniji, ali neće stajati jedan pored drugog tokom govora, jer se plaše da će govor tela otkriti kako se osećaju i šta misle jedan o drugom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Meghanpedia (@meghanpedia)

Princ Vilijam je juče odveo decu, Džordža, Šarlot i Luisa da im pokaže spomenik baki koji će biti otvoren 1. jula, na njen rođendan.

Pročitajte još: Stari-novi TREND: Kendal Džener i Gvinet Paltrou nose papuče kakve do juče niko ne bi obuo! (FOTO)

Ni Čarls neće doći na ceremoniju

Ledi Di već ima spomenike
Postoji nekoliko spomenika Ledi Di. Jedan je u Parizu, drugi u Herodsu, treći u Londonu.

Megan Markl je posle porođaja poslala saopštenje da ne planira nigde da putuje neko vreme. Kejt Midlton je trebala da prisustvuje ceremoniji, ali je ubrzo objavljeno da neće doći zbog restrikcija kovida. Dakle, kraj prinčeva stajaće umetnik Jan Rank Brodi i baštovan Pip Morison.

Kejt Midlton je već videla spomenik, a vodio je princ Vilijam sa decom.

Verovali ili ne, ceremoniji neće prisustvovati ni princ Čarls, bivši suprug Ledi Dijane. On se, mnogi smatraju, solidarisao sa snajom Kejt Midlton, a za javnost je poslao saopštenje u kojem piše da zbog putovanja u Škotsku nije u situaciji da prisustvuje ceremoniji otvaranja spomenika.

Pročitajte još: Princ Hari stigao, a Kejt Midlton SKINUTA sa SPISKA gostiju!

Umetnik spomenika Ledi Diani

Spomenik princezi Dijani su do danas uspeli da sačuvaju u tajnosti. Javnost jedino zna da je autor umetnik Jan Rank Brodi koji je inače dizajnirao lik kraljice Elizabete koji se nalazi na metalnim funtama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amelia Noyes (@iamnoyes)

Pročitajte još: Kajli Minog diktira modu: Ovaj DžEMPER ćemo do jeseni svi kupiti! (VIDEO)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hello_Paris (@helloparis91)

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas