Oglas
· · Komentari: 0
MUZIČKE ZVEZDE

Savršeno zgodno telo i PROMAŠEN STAJLING?! Evo kako je sinoć izgleda pevačica ANA NIKOLIĆ (FOTO)

Pevačica Ana Nikolić objavila je sinoć dve fotografije na kojima je pokazala svoju figuru

1658668079_ana_nikolic_10062022_0058.jpg
Foto: Ataimages
Oglas

Proteklog dana u Srbiji su zabeležene ekstremno visoke temperature, a tokom večeri i noći one su ostale oko 25. podeoka na Celzijusovoj skali. Ipak, izgleda da neki nisu marili za temperature, već su odenuli ono za šta su smatrali da im najbolje stoji.

Pročitajte još:RASHLADITE SE! 3 zdrava napitka koja još uvek NISTE KONZUMIRALI

Naime, pevačica Ana Nikolić objavila je dve fotografije, koje sudeći prema satnici objavljivanja datiraju iz sinošnjeg provoda. Za tu priliku Ana Nikolić obukla je kratku suknjicu i savršene pink sandale na špic sa visokom potpeticom i ponela narandžastu torbu, koja je apsolutni hit ove sezone, posebno u tim jarkim bojama.

Ipak, Ana Nikolić ponela je i odevni komad koji nikako ne pristaje letnjim noćima. Reč je o debeloj kožnoj jakni, ali i o šeširu u kasnim večernjim satima letnjih dana...


Foto: InstagramScreenShot/ananikolicofficial

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas