Oglas
· · Komentari: 0

OVAKVE SKLANJATE IZ ŽIVOTA: Ko su drugarice lažljivice?

Neke osobe sa kojima provodite mnogo vremena mogu vas najviše razočarati i zabiti vam nož u leđa

1708081942_shutterstock_1513147118.jpg
Photo: Shutterstock
Oglas

Navikli ste da provodite dane sa vašom predivnom drugaricom, ali jednog dana ona samo dođe i izda vas. Vi tada smatrate da joj je to prvi put da je tako nešto uradila međutim možda vi niste primetili  neke prethodne znakove u njenom ponašanju koji su i pre ukazivali na to da vam nije prava drugarica. Mi smo tu da vam damo znakove da vam vaša drugarica ipak ne misli dobro. 

1. Ne raduje se vašim uspesima

Kada vašu sreću želite da podelite sa njom ona se uopšte ne raduje. Ne samo to, nego tada počinje da vas podcenjuje, traži vam mane i govori svima kako je ona više zaslužila da joj se desi nešto tako lepo. Tada ste vi najgore a ona je najbolja.

2. Ogovara vas iza leđa 

Svaki put kada se sretnete sa nekim ko nije ona vi čujete kakve gluposti je ona pričala o vama. Sigurno se u takvim situacijama osećate neprijatno. 

3. Flertuje sa vašim bivšim momcima kao i sa sadašnjim

U vašem prisustvu ona se bez srama nabacuje vašem dečku, trudi se da uvek bude sređena pred njim. Ukoliko joj se ukaže prilika ona će pokušarti da ga smuva a ako to ne uspe onda će odlučiti isto da pokuša sa vašim bivšim momcima i simpatijama. Ovakve drugarice su najgore. 

4. Druži se sa vašim neprijateljima, ljudima koji vam žele zlo

Ukoliko imate nekoga ko vam ne želi dobro, ko vas sabotira u vašem poslu, jedva čeka da vidi vaše suze i vaš neuspeh svima govori kako  vas mrzi, a vaša takozvana drugarica se druži sa tom osobom i ispija kafa kao i sa vama onda vam nije prava drugarica nikako. Prijatelj vašeg neprijatelja je vaš neprijatelj. 

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas