· · Komentari: 0
PREVARA

GOVOR TELA: Znakovi koji pokazuju da je neveran!

Da li znate šta je znak varanja?

1606736909_Depositphotos_68989697_s-2019.jpg
Foto: Depozit

Niko ne želi da bude prevaren, ali nažalost to se dešava mnogo. Dakle, ako pokušavate da uočite bilo kakve znakove varanja, stručnjak za govor tela otkrio je četiri traga na koja morate paziti. 

Četiri znaka koja vam pokazuju da vam je partner neveran:

Pročitajte još: Ovo je 10 zanimljivih činjenica o muškarcima koje niste znali

Često se ljuti

Ne očekujte od varalice da će priznati da je kriv. Egz je mnogo lakše da pređe iz krivice u bes. Pripazite na nagle iritacije ili opravdanja, jer su to uobičajena ponašanja u varanju. Prekrštene ruke ili ruke na bokovima takođe mogu da biti oblik izazova i prkosa.

Uvek je na telefonu

Foto: Depozit

Telefon je glavni "odgovorni" priliko varanje, koji će da ga učini supersenzibilnim, budnim i napetim kad se približite. Ako redovno proverava telefon ili nekome stalno šalje poruke, to može ukazivati na znakove afere. A ako napušta sobu kako bi obavio telefonski razgovor, to je jedan od sigurnih pokazatelja.

Pročitajte još: ZA USPEŠNU VEZU: Zdrav odnos sa partnerom je NAJVAŽNIJI, a postignite ga na sledeći način

Promene u spavaćoj sobi

Sve što se promenilo u vašoj spavaćoj sobi, i u vašim intimnim odnosima, je svakako znak da misli na drugu. Možda i dalje ima odnose sa vama, ali druge stvari bi se mogle promeniti ispod čaršava. Muškarac koji ima drugu će misliti da svako ljubljenje ili predigra mogu biti varanje drugog ljubavnika. Tako da će sa vama verovatno preferirati brzi seks. 

Pročitajte još: LAKO JE: Kada je SREĆNA, žena NE VARA!

Pogledajte ga u oči

Oči mogu otkriti i najmanju promenu na telu i u stavu drugih ljudi, iako većina toga nije svesna. Pogledom možemo naslutiti osećaje druge osobe. Duboki, dugotrajni kontakt očima pomaže osobi da se udubi u emocionalne dubine svog partnera. Dakle, varalica će svakako izbegavati kontakt očima, jer se plaši da ćete mu pročitati misli.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.