Oglas
· · Komentari: 0
nega

Šta nismo znali o šamponiranju? Tajna lepe kose

Smatramo da je pranje kose vrlo jednostavno, ali ipak ima nekoliko stvari koje bi trebalo da znamo.

1616498754_Depositphotos_183968490_s-2019.jpg
Foto: Deposit
Oglas

Šampon nije najvažniji

- Masaša temena i kose, kao i ispiranje su najvažniji delovi prilikom pranja kose - rekao je Rikardo Magiore, poznati stilista. Masiranjem kože glave prilikom pranja kose oslobađamo se izlučivanja sebuma.

Pročitajte još: Saloni ne rade: Skinite GEL LAK sami kod kuće, korak po korak

Ne očekujte rezultate kao sa reklame

Sav taj volumen lepe i lepršave kose ustvari dolazi od njenog dugog i smišljenog nameštanja - kaže Terens Renk, TV i filmski stilista za kosu. Tako da ne treba previše da se oslanjamo na to šta vidimo na reklami već da koristimo ono što nama odgovara.

Pročitajte još: Koliko dugo možemo da odlažemo šišanje kose? Ovo je idealno vreme za odlazak kod frizera

Manje je više

Korišćenje previše šampona pravi mnogo pene, a to bi moglo da spreči pravilno masiranje glave prilikom pranja kose.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas