· · Komentari: 0
STRANCI

Ona je VIJETNAMKA i obožava Srbiju: Objavila je SNIMAK u kom pravi SARME, a jedna stvar je svima ZAPALA ZA OKO (VIDEO)

Liz Duong živi u Australiji, zabavlja se sa Srbinom i pokušava da nauči ne samo srpski, već i kako se prave najukusnija naša jela.

1592560565_LizLearnsSerbian1.PNG
Liz jede sarme Foto: Youtube/ screenshot Liz Learns Serbian

Li je nedavno na Jutjubu otvorila kanal "Liz Learns Serbian" na kojem pokazuje kako napreduje njeno učenje srpskog, ali i srpske kulture.

Pročitajte još: Kako da izgubite čak 20 kilograma za samo 90 dana

- Danas pravimo sarmu - kaže na čistom srpskom Lin u najnovijem videu.

NJeno učenje srpskog napreduje fantastično i već je objavila video sa 10 objašnjenja zašto je srpski bolji od engelskog. Međutim, najnoviji njen video raznežiće sva srca u Srbiji.

Recept je uzela od svekrve i ispoštovala je kompletnu proceduru kako se pravi ovaj srpski specijalitet. Takođe, nabavila je lepe listove kupusa i stručno zamotala sarme.

Foto: Youtube/ screenshot Liz Learns Serbian

Iseckala je crni luk i izdinstala sa jagnjećim i prasećim mesom, što je posebno privuklo pažnju jer se za sarmu obično koristi junetina i svinjetina. Malo je prodinstala sa pirinčom, a onda je zavila sarme.

Izdinstala je mlevenu jagnjetinu i prasetinu.

NJen recept je odličan vodič za kuvarice-početnice, jer objanjava svaki korak. Kada srpska snajka pravi sarme sve deluje tako lako!

Pročitajte još: Da li ste čuli za "TEGLA dijetu" koja je hit na društvenim mrežama, besplatna je i nema gladovanja (Foto)

Liz je sada poznata kao "srpska snajka" i sve je popularnija među našim ljudima koji redovno prate njen blog.

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.