Oglas
· · Komentari: 0
udobno

Za garderobu birajte ove PRIRODNE MATERIJALE: Posebno su dobri za zimu

Prijatni prirodni materijali koje bi trebalo da birate za garderobu.

1608477408_Depositphotos_174769410_s-2019.jpg
Foto: Deposit
Oglas

Oni osiguravaju vašoj koži da diše. Sa garderobom od prirodnog materijla nema greške.

Pamuk - najpopularniji prirodni materijal

Sa punom sigurnošću možemo napisati da sigurno već imate komad garderobe od pamuka u svom ormaru. Ovo je zbog toga što je pamuk definitivno materijal koji je pronašao najširu primenu u savremenoj modnoj industriji.

Pročitajte još: Za šta još možete da koristite LAK ZA KOSU: Spas u pravom trenutku

Pamuk se odlikuje prijatnim dodirom, lepim prianjanjem na kožu i udobnošću. Ovaj materijal odlično upija vlagu (u njemu nema znojenja) i lako se održava. Predstavlja izuzetno prijatnu tkaninu, i ono što je najbolje – od njega se prave najrazličitiji ođevni komadi.

Trudite da vaš odabir bude garderoba od što višeg sastava pamuka.
Foto: Deposit

Vuna - najbolji materijal za zimsku garderobu

Hladne, vetrovite i snežne zime, definitivno zahtevaju i garderobu koja utopljava, zadržava toplotu tela i služi kao odlična zaštita kože od vetra, kiše i snega. Vuna se vekovima u hladnim mesecima i hladnim krajevima koristi za izradu najrazličitijih odevnih predmeta, a najčešće su to džemperi i čarape. Predstavlja materijal koji je među najtoplijim i najudbonijim za nošenje.

Vuna ima izvanredna toplotno-izolaciona svojstva, što znači da održava telesnu temperaturu.

Može biti izuzetno mekana, ali i gruba na dodir - zavisno od vrste vune koja se koristila za izradu konkretnog odevnog komada.

Pročitajte još: Navike zbog kojih odeća brzo propadne: Šta treba da izbegavate?

Kada je reč o garderobi sastavljenoj od grublje vune, pamučna majica biće odličan među-sloj između kože i vunenog džempera, pa je ova njena mana vrlo lako rešiva.

Kašmir vuna je posebno prijatna i mekana da dodir i spada među najskupocjenije tkanine, dok je merino vuna pronašla najširu primenu.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas