Oglas
· · Komentari: 0
KORISNO

Zašto nam frizeri traže da glavu nagnemo napred kada se šišamo? Postoji dobar razlog!

Jedna frizerka na svom profilu na TikToku je otkrila zašto.

1616854018_pjimage--35-.jpg
Foto: Printscreen / TikTok / brookethestylust
Oglas

Da li ste se nekada zapitali zašto vam frizeri kažu da tokom šišanje spustite glavu nadole?

Pročitajte još: Samo jedan detalj može da otkrije da li ste dama: Proverite da li ste i vi

Ovaj trik ima važan razlog, ali je dobro da ga znate ukoliko planirate da se šišate kod kuće, piše Metro.com. 

Frizerka Bruk Klark, na TikToku poznata kao @brookethestylust podelila je video u kojem objašnjama važnost ovog poteza. Naime, kada se šiša ravna kosa, ona uvek dobro izgleda kada glava stoji ravno. Međutim, kada spustite pogled prema dole, otkrijete koji delovi kose nisu dovoljno ošišani i koje treba popraviti.

@brookethestylust

Stylist Tip ##1 ##haircut ##hair ##haircuttransformation ##didyouknow ##hairhack ##hairstyle ##hairstylist ##hairdresser ##hairtiktoks ##tiktoker

♬ In The End - Mellen Gi Remix - Tommee Profitt

Ovaj video pogledala je skoro dva miliona korisnika, a mnogi su se oduševili ovi trikom. Mnogi su komentarisali, a neki od komentara bili su: - Uvek sam se pitala zašto to rade - priznala je jedna korisnica, dok je jedna otkrila: - Zato frizura nikada ne ispadne dobro kada šišam kosu svoje sestre.

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas