· · Коментари: 0
ДОМАЋЕ

Трик са ПАСТОМ ЗА НОКТЕ је "залудео" интернет (ВИДЕО)

С овим генијалним триком можете убудуће заштитити своје нокте. Чудотворно средство зове се - паста за зубе!

1606995620_Depositphotos_257267878_s-2019.jpg
Фото: Депозит

Суви и ломљиви нокти – посебно кад је напољу хладно морамо се борити с проблемима који муче наше нокте. Хладан ваздухи стално прање руку нису баш најбољи за наше нокте.

Осим уља за нокте и креме за нокте сада постоји још једно друго, тајно чудотворно средство! Реч је о зубној пасти. 

Прочитајте још: ГРЕШКЕ ПРИ ШМИНКАЊУ због којих изгледамо старије

Како да користите пасту за нокте

Безбројни туторијали на Јутјубу и Тикток-у показују следећи тренд: многи корисници мажу пасту за зубе од менте по ноктима на рукама и остављају да то делује неколико минута. Потом исперу пасту.

Прочитајте још: Ако сте у журби, а немате АЦЕТОН, искористите ове ствари за скидање лака

Стручњаци кажу да паста за зубе не доприоноси расту ноктију, али може посветлети нокте. Ако су нокти потамнели од тамног или црвеног лака, може вам помоћи паста за зубе, односно, паста за зубе ће их поново посветлити.

Прочитајте још: Највеће ГРЕШКЕ које праве жене приликом куповине ципела

Једноставно ставите пасту за зубе на неколико минута на нокте да делује, а затим је исперите. Осим тога, паста за зубе може вам помоћи да отклоните тврдоглаве остатке лака за нокте, зато јер садржи водиков пероксид, за који је познато да делује као средство за избељивање, кажу стручњаци.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.