· · Коментари: 0

Није потребна опрема ни искуство: Ове ВЕЖБЕ ради МЕГАН МАРКЛ, а резултати су јако брзо видљиви

Војвоткиња ради вежбе које су за свакога

1659941949_megan-profimedia.jpg
Фото: профимедиа

Ако сте се питали како Меган Маркл поред 2 порођаја, одржава фигуру, одговор је једноставан. Пилатес!

Пилатес је тренинг који је фокусиран на јачање тела, а војвоткиња је и пре него што је званично постала део краљевске породице у свом блогу написала да је то тренинг који јој "помаже да буде јака и да се добро осећа, као и да нађе забаву у сваком тренингу".

Тренер пилатеса Џо-Ли Морис истиче да и Меган Маркл и Кејт Мидлтон воле пилатес јер "ова форма вежбања јача мишиће, а такође је и тренинг који се лако уклапа у густ распоред, па је веома популаран међу мајкама".

Фото: Профимедиа

Пилатес вам помаже да за пола сата сагорите 180 калорија, а након тогасагорева по 90 калорија, што значи да за сат времена можете да потрошите и до 400 калорија. Није ни чудо да је омиљен међу дамама.

Сада је Џо Ли наводно открила које су то три вежбе које Мгеан Маркл најчешће пактикује.

 

Вежба 1

"Лезите на страну, а руку савијте у лакту и ставите је под главу. Другу руку ставите испред себе, тако да се дланом ослоните на под, негде у висини стомака, а ноге нека вам буду опружене. Полако почните да подижете једну ногу увис, па је враћајте у почетни положај. Гледајте да ногу подигнете увис што више можете", саветује Џо-Ли.

Урадите 20 до 30 понављања ове вежбе, а затим исто урадите и другом ногом.

Вежба 2

Тренер каже да је ова вежба сјајна за јачање стомачних мишића.

"Лезите на леђа и испружите ноге, а затим једну савијте у коленима и привуците је скроз себи до браде, ’грлећи’ потколеницу. Требало би да осетите контракције мишића у стомаку, а друга нога је испружена под углом од 45 степени. Радите наизменично једну па другу ногу".

Прочитајте још: Ни слично као прошле године: Овако је МЕГАН МАРКЛ прославила свој 41. рођендан (ФОТО)

Вежба 3

Тренер пилатеса каже да је ова вежба добра за цело тело, а ево како се ради.

"Станите у положај за издржај, тако да су вам руке савијете у лактовима и подлаткицама сте ослоњени на под, ноге су у ширини кукова, а леђа су исправљена. Полако ротирајте кукове на десно, тако да њиме малтене дотакнете под. Вратите се у почетни положај, па урадите ротацију на леву страну. Урадите 25 понављања", саветује тренер Џо-Ли.

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.