Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"БОГ МЕ ЈЕ САЧУВАО": Огласила се Александра Младеновић после удеса - откривено да ли је била у алкохолисаном стању (ФОТО)

Певачица је јуче доживела саобраћајну несрећу

1714813381_Foto-Ataimages.rs-Aleksandra-Mladenovic.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Фолкерка Александра Младеновић доживела је удес у српској престоници, у ноћи између 2. и 3. маја у близини њеног стана, када се на раскрсници сударила са аутобусом.

Њен аутомобил је тотално био уништен од силине ударца аутобуса са возачеве стране, у прилог чему сведоче и фотке до којих је дошла редакција Курира.

Овим поводом Александра се огласила путем Инстаграма и обратила свима који брину, те том приликом открила да није била у алкохолисаном стању.

Фото: Принтсцреен/ Инстаграм - александра_младеновиц

- Бескрајно хвала свима вама који се интересујете за моје стање. Важно је само да сам остала жива, славићу овај дан. Хвала ти Боже што си ме сачувао! Угрувана сам, нога ми је повређена, али то је ништа кад је глава на раменима. Нећу се више оглашавати, потребан ми је одмор, јако сам узнемирена и још увек у благом шоку - навела је Александра и додала:

- Да не заборавим да нагласим... Све што се испостави да је моја кривица сносићу последице и одговорност. И да се јавно захвалим возачу аутобуса који је и више него човек испао и наравно свим путницима који су били уз мене и који су сви, хвала Богу, добро - саопштила је Младеновићева, па открила да није била у алкохолисаном стању.

Фото: Принтсцреен/ Инстаграм - александра_младеновиц

- И да не заборавим да кажем да нисам била у алкохолисаном стању. Будите ми добро и само лагано, свуда се стиже на време - открила је она.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas