· · Коментари: 0
АСТРО

Дневни ХОРОСКОП ЗА 1.ЈУЛ: Овну стиже награда, али Вага добија ЗЛАТНУ медаљу!

Хороскоп за недељу, 1. август, охрабрује Близанце да је стигла њихова шанса да се искажу.

1627383176_vaga-pixabej.jpg
Фото: Пиксабеј

Ован

Захваљујући својим способностима добијате малу захвалницу у виду симболичног поклона. Импонује вам признање, без обзира што је количина вашег уложеног труда знатно већа од дара који добијате. Мудро захвалите, права надокнада тек долази.

Бик

Смишљате нове начине пословања и налазите занимљиве методе којима се бавите током рада. Сметње у комуникацији са надређенима осетићете првенствено кроз притисак да посао мора бити завршен пре рока. Будите опрезни у саобраћају, саветује дневни хороскоп.

Близанци

Транзити планета вам доносе шансу да идеје, које су до сада биле несхваћене, коначно презентујете и добијете подршку колега од којих сте то најмање очекивали. Следује вам и званично упознавање с утицајном особом коју знате из виђења.

Прочитајте још: Шта доноси пун Месец у ВОДОЛИЈИ? ТРИ знака мењају посао, а Риба у потпуности мења живот

Рак

Пуни сте себе и потпуно сте свесни којим путем треба да иде ваш професионални развој. Не колебајте се, прихватите сваку понуду у овом тренутку иако није на први поглед примамљива. Останите у игри јер је у питању исплатив посао.

Лав

Нагли пад енергије уводи вас у нервозу и напетост. Отворени сукоби на послу могу вас избацити из такта. Радна средина у којој се налазите препуна је негативног набоја па би за вас најбоље било да се повучете и мало одморите.

Девица

У срце су вам се увукли страхови. Нисте сигурни да ли вас воле зато што као човек вредите или је то зато што имате моћи да им нешто приуштите, чак и материјално. Одговор на ову дилему морате потражити у дну душе која препознаје истину.

Прочитајте још: Сунце у хороскопу одређује да ли ћете бити КРИМИНАЛАЦ или ДИРЕКТОР

Вага

Можете рачунати на велику подршку пријатеља и сарадника јер сте у протеклом периоду својим залагањем и пожртвованошћу то заслужили код њих. Очекује вас потписивање уговора којим ће ваша каријера кренути другим смером, истиче дневни хороскоп.

Шкорпија

Сјајне вести стижу из иностранства, најављује дневни хороскоп. Коначно ваше необичне идеје налазе пут до правих људи. Ипак, не очекујте да ће све ићи глатко. У реализацији вас чека непланирана препрека. Уколико стрпљиво решите проблем, пред вама је добра прилика.

Стрелац

Претерано сте нестрпљиви, не контролишете емоције, упозорава дневни хороскоп. Неопходно је да покажите више захвалности за оне људе који су вас у прошлости подржавали. Ваша потреба за слободом може развити још већу напетост и нервозу у кругу породице.

Прочитајте још: Венера пролази кроз Девицу: Ко се сада ЗАПОСЛИ то му је ПОСАО ЖИВОТА

Јарац

Очекују вас задаци који од вас терају да изађете из устаљене рутине, најављује дневни хороскоп. Иако сте радно расположени, специјални захтеви су напорни јер се од вас очекује да дате све од себе, па и више од тога. Крај дана доноси олакшање јер сте успешни.

Водолија

Непријатне вести вам могу потпуно помутити концентрацију. Ваша потпуна посвећеност одређеној теми може вас ових дана много коштати уколико дозволите да вам промакну важни детаљи везани за посао који свакодневно обављате.

Прочитајте још: Ретроградни Сатурн је неминовност: БИКУ вртоглаве промене и Лаву ФАТАЛНУ љубав!

Рибе

Размишљате о послу уместо да тренутну позитивну енергију поделите с укућанима које сте, у протеклом периоду, запоставили. Депримира вас непријатна атмосфера око вас, а не увиђате да сте управо ви узрок таквог расположења, упозорава дневни хороскоп.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.