· · Komentari: 0
ASTRO

Dnevni HOROSKOP ZA 1.JUL: Ovnu stiže nagrada, ali Vaga dobija ZLATNU medalju!

Horoskop za nedelju, 1. avgust, ohrabruje Blizance da je stigla njihova šansa da se iskažu.

1627383176_vaga-pixabej.jpg
Foto: Piksabej

Ovan

Zahvaljujući svojim sposobnostima dobijate malu zahvalnicu u vidu simboličnog poklona. Imponuje vam priznanje, bez obzira što je količina vašeg uloženog truda znatno veća od dara koji dobijate. Mudro zahvalite, prava nadoknada tek dolazi.

Bik

Smišljate nove načine poslovanja i nalazite zanimljive metode kojima se bavite tokom rada. Smetnje u komunikaciji sa nadređenima osetićete prvenstveno kroz pritisak da posao mora biti završen pre roka. Budite oprezni u saobraćaju, savetuje dnevni horoskop.

Blizanci

Tranziti planeta vam donose šansu da ideje, koje su do sada bile neshvaćene, konačno prezentujete i dobijete podršku kolega od kojih ste to najmanje očekivali. Sleduje vam i zvanično upoznavanje s uticajnom osobom koju znate iz viđenja.

Pročitajte još: Šta donosi pun Mesec u VODOLIJI? TRI znaka menjaju posao, a Riba u potpunosti menja život

Rak

Puni ste sebe i potpuno ste svesni kojim putem treba da ide vaš profesionalni razvoj. Ne kolebajte se, prihvatite svaku ponudu u ovom trenutku iako nije na prvi pogled primamljiva. Ostanite u igri jer je u pitanju isplativ posao.

Lav

Nagli pad energije uvodi vas u nervozu i napetost. Otvoreni sukobi na poslu mogu vas izbaciti iz takta. Radna sredina u kojoj se nalazite prepuna je negativnog naboja pa bi za vas najbolje bilo da se povučete i malo odmorite.

Devica

U srce su vam se uvukli strahovi. Niste sigurni da li vas vole zato što kao čovek vredite ili je to zato što imate moći da im nešto priuštite, čak i materijalno. Odgovor na ovu dilemu morate potražiti u dnu duše koja prepoznaje istinu.

Pročitajte još: Sunce u horoskopu određuje da li ćete biti KRIMINALAC ili DIREKTOR

Vaga

Možete računati na veliku podršku prijatelja i saradnika jer ste u proteklom periodu svojim zalaganjem i požrtvovanošću to zaslužili kod njih. Očekuje vas potpisivanje ugovora kojim će vaša karijera krenuti drugim smerom, ističe dnevni horoskop.

Škorpija

Sjajne vesti stižu iz inostranstva, najavljuje dnevni horoskop. Konačno vaše neobične ideje nalaze put do pravih ljudi. Ipak, ne očekujte da će sve ići glatko. U realizaciji vas čeka neplanirana prepreka. Ukoliko strpljivo rešite problem, pred vama je dobra prilika.

Strelac

Preterano ste nestrpljivi, ne kontrolišete emocije, upozorava dnevni horoskop. Neophodno je da pokažite više zahvalnosti za one ljude koji su vas u prošlosti podržavali. Vaša potreba za slobodom može razviti još veću napetost i nervozu u krugu porodice.

Pročitajte još: Venera prolazi kroz Devicu: Ko se sada ZAPOSLI to mu je POSAO ŽIVOTA

Jarac

Očekuju vas zadaci koji od vas teraju da izađete iz ustaljene rutine, najavljuje dnevni horoskop. Iako ste radno raspoloženi, specijalni zahtevi su naporni jer se od vas očekuje da date sve od sebe, pa i više od toga. Kraj dana donosi olakšanje jer ste uspešni.

Vodolija

Neprijatne vesti vam mogu potpuno pomutiti koncentraciju. Vaša potpuna posvećenost određenoj temi može vas ovih dana mnogo koštati ukoliko dozvolite da vam promaknu važni detalji vezani za posao koji svakodnevno obavljate.

Pročitajte još: Retrogradni Saturn je neminovnost: BIKU vrtoglave promene i Lavu FATALNU ljubav!

Ribe

Razmišljate o poslu umesto da trenutnu pozitivnu energiju podelite s ukućanima koje ste, u proteklom periodu, zapostavili. Deprimira vas neprijatna atmosfera oko vas, a ne uviđate da ste upravo vi uzrok takvog raspoloženja, upozorava dnevni horoskop.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.