Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
АСТРО

Како хороскопски знаци троше: Вага је распикућа, Девица је банкар, Јарац шкртица, а Стрелац ЦВРЧАК!

Како се знакови у хороскопу односе према новцу

1618562779_Depositphotos_37461027_s-2019.jpg
Фото: Депозитфото
Oglas

Ован

Темепрамент показује и кроз начин на који троши новац тј његов однос према новцу. Увек се воде оном народном срећа прати храбре! Велике су трошаџије воле да себи приуште скупе ствари попут аутомобила, луксузних летовања и слично. Никада их нећете видети да гомилају новац или да га не дај Боже чувају за црне дане. Такав сценарио не постоји у њиховој глави. Новац је за трошење, уживање и увек када га и немају они знау како да га зараде.

Прочитајте још: НАЈДУЖА НОЋ у историји човечанства догодила се 536. године и трајала је 18 месеци. Шта се тачно десило?

Бик

Он је земљани знак који пре него што донесе било коју одлуку поготово везано за новац он три пута размисли па тек онда донесе одлуку. То не значи да су шкртице, напротив они само не воле да троше новац тек тако. Породично су орјентисани и увек ће рационалну одлуку донети. Умеју и знају да уштеде новац за ставари које су заиста од вредности. Као што је улагање у стан, кућу, поузад аутомобил.

Близанци троше у афекту, Рак на кућу, Бик три пута размисли, а Ован је широке руке!

Близанци

Као и за све у животу њих води тренутак. Тако је и са новцем. Они живе у тренутку , од данас до сутра. У стању су да потроше новац као од шале. Све њима привлачи пажњу. Не размишљају о последицама јер се увек али увек дочекају на ноге.

Вага троши, а не зна на шта је потрошила Фото: Депозит

Рак

Увек му је на првом месту породица и дом. То је место где Рак без размишљања троши тј улаже новац. Умеју и воле да штеде новац. То им ставра осећај сигурности. Нису шкрти и увек ће помоћи неком од чланова породице или блиском пријатељу. Када су у заједници немају моменат мој и његов/њен новац. Све је заједничко јер се све усмерава на породицу.

Прочитајте још: Тито је знао, а видовњакиња најавила: ЗЛАТНА ВОДА у Змајеву открива Атилин гроб

Лав

Ово су прваци света у трошењу новца, али исто тако зању и у заађивању. Лавови воле да се хвала пред другима луксузним становима, путовањима, накитом. Лако га троше јер јако добро знају колико су напора и труда уложили да га зараде. Њима је новац средсто за живот и никада тај новац не управља њима већ они управљају новцем.

Накит, станови, нико као Лав не троши! Девица је банкар, а Вага шопинг манијак.

Девица

Прави мали банкар када је новац у питању. Она је у ствари савшен лични банкар! У све су упућени, где уложити новац, колико ћете од тог улагања зарадити који је курс данас у свету и какво је стање на берзи. Њихова енергија је усмерена на штедњу. Увек имају новац, зању да располажу њиме, не улазе у кредите и не задужују се.

Прочитајте још: Планете препоручују путовања: Близанци иду у Турску, Лав на Ртањ, а Шкорпија у Албанију

Вага

Парви шопинг "манијак". Ако је неко завистан од трошења онда је то Вага. Она воли да купује ствари са укусом, воли путовања, воли да опрема свој дом и да руча по лепим ресторанима. Никада јој није жао да потроши новац на лепе ствари јер она то не сматра потрошњим већ улагањем у нешто лепо.

Шкорпија

Зна да заради новац. Упушта се у свакаве послове јер има изражену интуицију која је никада није изневерила. Склони су ризику и не плаше га се. Увек изађу као победници. Воле да помажу другима и да дају савете али ће увек један део новца имати на рачуну за који само они знају. Увек остављају новац за црне дане.

Прочитајте још: Најгоре и најбоље АСТРО КОМБИНАЦИЈЕ: Рибе бежите од Бикова, а Овнови јурите за Водолијом!

Стрелац

Он ће најпре новац потрошити на неко путовање. Не размишља пуно унапред. Ако има новац он га троши. Такав је и у послу. У тренутку доноси одлуку да се упусти у неки бизнис , а како су Стрелчеви деца "среће" јер их чува Јупитер увек ће новац и зарадити. Широке су руке и новац поред путовања троше на пријатеље.

Јарацу је новац моћ, Шкорпија оставља за црне дане, а Стрелац је цврчак!

Јарац

Он напорно ради и заради новац али га зато не троши олако. Воли да новац улаже у некретнине. Јако му је битна финансијска сигурност. Можда неко мисли да су Јарчеви шкрти али то заиста није тако. Он ће први помоћи пријатељу , породици. Навикао је да се одриче луксуза јер му новац преставља моћ. Пуно инапорно раде и умеју да цене новац.

Прочитајте још: Планете препоручују путовања: Близанци иду у Турску, Лав на Ртањ, а Шкорпија у Албанију

Водолија

Њихов однос према новцу је посебан. Или га имају или га немају. Када га имају троше без размишљања на све и свашта. Када га немају онда смисле како да га зараде. То су увек неки пословни потези који свима делују ирационално али не и Водолији која баш из таквих фин.подухвата заради новац. Увек када има новца она један део даје у хуманитарне сврхе.

Водолија кад има троши без размишљања. Рибе знају да зараде, али их "убијају" кредити...

Рибе

Заиста знају да зараде новац али га исто тако много брзо потроше. Немају план колико и када троше новац. Због таквог односа према новцу често се нађу у минусу па онда улазе у кредите и тако у круг. Лаковерне су и умеју да позајме новац који им углавном не буде враћен. Потребно је да имају особу од поверења која ће њихов новац усмерити на прави пут.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas