· · Коментари: 0
АСТРО

Хороскоп за период од 20.2. до 20.3.2021.: Рибама велика радост, Ваги новчани проблеми, а једном знаку ЉУБАВ

Сазнајте шта вас очекује у марту и шта вам звезде поручују.

1613721323_872204-q.jpg
Сузана Бан Фото: Војислав Данилов

ВАГА

Посао

Стижу вам новчани проблеми. Уздрмане су вам све вредности, али то не узимајте превише за озбиљно, у питању је само кратка фаза током које морате да схватите да у животу постоји нешто више од новца. До краја овог периода проналазите адекватно решење и пређашњу кризу претачете у малу победу којом, у ствари, добијате прилику да помогнете и другим људима који су се нашли у сличној невољи. Будите мудри, завршите све што је потребно, али не образлажите никоме своје разлоге и ставове.

Новчани проблеми, а у љубави забрањена веза

Љубав

Мешате љубав и страст. Платонска веза која се заснива на тајном дописивању има природу да прерасте у озбиљно страствену авантуру која може да се заврши на непријатан начин. Да бисте избегли проблеме, избегавајте кокетирање било које врсте, а нарочито путем порука и на друштвеним мрежама, јер ће пре или касније и највеће тајне испливати на светлост дана, што за вас може бити непријатно.

Здравље

Зубобоља.

Прочитајте још: Млад Месец вечерас доноси нови ПОЧЕТАК: Оно што данас "посејете" промениће вам живот!

ШКОРПИЈА

Посао

Налазите се у периоду велике динамике која се највише одражава на посао. Можда ћете добити новог газду или претпостављену особу, у сваком случају, следи важна промена унутар амбијента у коме радите. После изненађења брзо ћете се сабрати и схватити да су новонастале околности ретка шанса да се прогурате и наизглед лошу ситуацију претворите у личну победу. Уколико сте без посла, ово је период када можете очекивати добру понуду и прилику за ангажман који ће потрајати.

Добијате новог шефа и ту је ваша шанса!

Љубав

Тешко вам је да контролишете лоше расположење јер сте усредсређени на минуле догађаје. Истовремено, стичете нове увиде па постајете свесни својих грешака. Ипак, ваш его не дозвољава да се вратите назад и иницирате разговор којим бисте нешто поправили. Огромна неодлучност развија у вама велику тензију која прети да експлодира ка особама које нису криве. На крају ћете се запитати шта сте тиме добили и да ли вам је све то било потребно.

Здравље

Чувајте се повреда.

Прочитајте још: ЕКСКЛУЗИВНО: Тања Вељковић доноси спектакуларан хороскоп деценије до 2030. године!

СТРЕЛАЦ

Посао

Верујете да сте се превише експонирали, али тај осећај није реалан, можда и умишљате. Чак и да сте у ситуацији да вас неко процењује, нема разлога за страх јер вас нико неће напасти и критиковати. Период је повољан за учење нечег новог што до сада нисте радили, али одмах урачунајте и непланиране трошкове везане за то. Уколико сте послом везани за саобраћај или комуникацију, будите опрезни јер вас очекује казна или надокнада штете коју сте својом несмотреношћу изазвали.

Период искористите за учење. Будите опрезни

Љубав

Незадовољство које сте прикривали у протеклом периоду, ових дана излази на видело. Вољена особа је директно утицала на ваш систем вредности и тиме вам је  нарушила самопоуздање. Сада је прилика да озбиљно поразговарате и отворено саопштите шта вам је на души. С обзиром на то да су вам повољни аспекти на небу, очекиван је добар исход свега, али само ако будете директни, сталожени и искрени.

Здравље

Алергије.

ЈАРАЦ

Посао

Имате потребу да све из корена промените, али свесни сте последица таквих одлука, па на неки начин своје пориве игноришете. Потискивање незадовољстава на пословном плану може проузроковати озбиљне сметње, нарочито у односу са сарадницима јер они осећају да сте ментално одсутни. Све то заједно може бити узрок ваших озбиљних грешака у раду, а то би вам још више закомпликовало ионако непријатну ситуацију. Не губите оптимизам, све је пролазно, па и ова фаза која је, у ствари, увертира за предстојеће промене.

Све бисте променили, али то је немогуће.

Љубав

На овом плану вам је све некако мутно и нејасно. Бавите се темама које се односе на прошлост, али никако да пронађете заједничко решење којим бисте ставили тачку на минуле дане. Позитиван помак стиже крајем периода, али и даље остајете у вибрацији мистерије и нејасног односа с партнером. Колико год да се трудите да ствари поставите искрено и на право место, неки детаљи ће вам и даље остајати нејасни и нерешени.

Здравље

Мучи вас меланхолија.

Прочитајте још: Ера Водолије: Нови свет почиње да се рађа у јануару, а САД у томе неће учествовати!

ВОДОЛИЈА

Посао

Радујете се победама које сте освојили, па вас то наводи на осећај да сте у свему свемогући. Будите опрезни при куповини, нарочито почетком овог периода, јер за вас ово није право време за трговину. Врло брзо ће вам на наплату доћи краткотрајно финансијско опуштање, а тада ће вас савладати паника. Ипак, нема разлога за то, јер ћете у тренутку када вам све буде деловало безнадежно, пронаћи решење које је све време било поред вас, али га нисте узимали у обзир.

Радујете се победама, опрез у куповини.

Љубав

Овај период је прилично захтеван и непријатан за ваш љубавни живот. Све време је главна тема нешто што није до краја изречено, било да се ради о вама или партнеру. Некима ће овај перид донети болна сазнања, а некима откривање тајни за које су мислили да су сигурне. Емотивна збуњеност и потреба за упознавањем нових људи одлична је предиспозиција за прељубу или платонску љубав која би вас тргла и освежила.

Здравље

Болови у леђима.

Прочитајте још: Најпознатија светска видовњакиња прорекла вирус, а за 2021. поручује: Замените ДОЛАРЕ у другу валуту

РИБЕ

Посао

Можете да очекујете значајан прилив енергије, како на пословном тако и на приватном плану. Не знате где ћете пре, са сваке стране се нижу динамична дешавања која од вас траже потпуну концентрацију. Радо бисте се повукли на неко време и предахнули, али то је у овом периоду немогуће јер вам стижу нови директори или шефови који задају задатке у оквиру којих ви имате важну улогу. Крајем периода могуће је путовање на коме вам се могу поклопити коцкице па да, бар накратко, приуштите себи кратак предах од свега.

Прилив позитивне енергије, љубав, промене.

Љубав

Осећај благостања се крије у окружењу породице. Стижу значајне промене, било да се ради о новом члану, кућном љубимцу или некој сличној промени којом ваша оаза мира добија на квантитету. Некима ће овај период донети велике животне промене које ће бити извор радости. Без обзира на то што је период прилично повољан, будите пажљиви у дискусијама јер су могући непријатни неспоразуми са особама које су вам блиске.

Здравље

Главобоља.

Први део месечног хороскопа можете прочитати ОВДЕ.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.