Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

НАЈСЕБИЧНИЈИ ХОРОСКОПСКИ ЗНАЦИ: Они ће увек ставити себе на прво место

Пет хороскопских знакова који су егоцентрични и себични

1700991458_Foto-Shutterstock-horoskop.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Себичност је неконтролисана жеља да по сваку цену себе ставите на прво место. Сви имамо мало склоности ка себичности , али то је сасвим у реду све док се може контролисати. Себичност обично чини људе изузетно похлепнима и они брину само о својим потребама, без обзира на то како ће њихови нагони утицати на друге.

Такви људи су веома егоцентрични и од њих се може очекивати да предузму било који корак само да би испунили своју чежњу. Не могу да праве компромис када су у питању жеље и њихова глад наставља да расте сваким даном.

Ево листе хороскопских знакова који су јако похлепни и себични.

Ован

Овнови знају како да постигну своје циљеве. Да би испунили своје жеље, ова биц́а понекад могу постати изузетно опасна. Када је у питању задовољење њиховог ега, људи рођени у знаку Овна могу да достигну било који зацртани циљ без размишљања о добробити других. Могу да вас искористе и нец́е оклевати да покажу своју хладноц́у након тога.

Девица

Девице су познате по свом размишљању оријентисаном ка циљу и да би подстакле своје циљеве, лако могу постати себичне. Оне само желе жртву за своју корист у свему што раде. Могу изгледати слатко и наивно, али уколико су вас искористиле за постизање нечега, тек онда ћете видети њихово право време.

Рак

Ракови су емотивна биц́а која су увек у потрази за емоционалном подршком других. Због своје удобности и сигурности, често забораве да узму у обзир потребе других и постају несаосец́ајни и тада нема ни трага оним нежним цветићима. Имају потенцијал да постану похлепни и себични како би задовољили своје претерано посесивно, осетљиво и емоционално понашање.

Лав

Лавови су познати по својим лидерским вештинама и истакнути су шампиони када је у питању искорењивање проблема. Без обзира на то ко жели да допре до истог циља, Лав никада нец́е обратити пажњу на њих и немилосрдно ц́е их се решити.

Близанци

Близанци ц́е вас напасти својим слатким речима и нец́е оклевати да вас повреде ако им то може донети нешто добро. Они ц́е постати брутални чим се окренете и могу вас издати у било ком тренутку, пише „Пинквилла“.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas