· · Number of comments: 0
АСТРО

Недељни ХОРОСКОП: Шкорпија ће беснети, а један знак добити примамљиву ПОНУДУ

Лавови не стварајте непријатеље! Стрелчеви два пута премерите па кројте.

1611997766_Depositphotos_84370118_xl-2015.jpg
Фото: Депозитфото

ОВАН

Посао

Расту вам самоувереност и оптимизам, али обавезе трпе због тога што нисте довољно посвећени. Мислима сте далеко јер унапред планирате активности на чију ћете реализацију још чекати. У једном јесте у праву, а то је да је неопходан прецизан и практичан план, али то не подразумева губљење драгоценог времена у маштању и препричавању.

Расте самоувереност, али фокусирајте се.

Љубав

Вољена особа је променљивог расположења, имате утисак да вас намерно провоцира. Ако се, ових дана, упустите у озбиљне разговоре, може вам се десити да у афекту изговорите и нешто што сте планирали да прећутите. За ваша незадовољства тренутно нема лека, будите стрпљиви.

Здравље

Болови у ногама.

Прочитајте још: Када је ПУТИН сео на ОВУ СТОЛИЦУ сви су знали да ће бити први човек РУСИЈЕ (ФОТО)

БИК

Посао

Ови дани су обележени непријатним вестима. Замисао коју сте имали, а која се тиче ваших амбиција, преокретом постаје неизводљива. Разочарани сте, а све се догодило јер сте помешали посао и приватни живот, па ваше проблеме решавају непознате особе. Надменим ставом иритирате околину која све мање има стрпљења за ваша инсистирања на задату тему.

Непријатна вест, преокрет, разочарење.

Љубав

Разматрате неке ситуације које су се одиграле у прошлости. Ваша ћутљивост изазива забринутост и нерасположење вољене особе. Пробудите се, није право време за искушења. Због недостатка комуникације, мали неспоразум прети да прерасте у велику свађу.

Здравље

Чувајте се прехладе.

БЛИЗАНЦИ

Посао

Неочекивани трошкови вас потпуно избацују из равнотеже. Интензивно размишљате о томе како и на који начин да закрпите црну рупу која се отворила у вашем новчанику. Док се ситуација с финансијама не буде стабилизовала, ви сте потпуно бескорисни на радном месту. Деконцентрација на послу може проузроковати грешке које ћете касније тешко исправити.

Неочекивани трошкови! Закрпите црну рупу!

Љубав

Привлачи вас неко нов и тренутно покушавате да седнете на две столице. Не залећите се у нове љубавне авантуре јер у дну срца још увек чувате јаке успомене љубавне везе из прошлости. Оптерећеност особом која је за вас давна прошлост, квари доживљај нове романсе.

Здравље

Вирусна инфекција.

РАК

Посао

Будите спремни да одложите већину активности јер вам стижу неочекиване обавезе. Преценили сте своје могућности па, хтели ви то или не, бићете принуђени да део одговорности препустите блиским сарадницима. Искористите ову недељу за кратак предах како бисте темељно осмислили куда је најбоље да идете даље.

Стижу неочекиване обавезе, преценили сте се

Љубав

Нападно удварање особе с којом сте пословно повезани може да се заврши на непријатан начин. Да бисте избегли стресове, које вам ова недеља може донети, неопходно је да на време пронађете начин како да се ослободите вишка тензије која, ако ескалира, може порушити све што сте напорно градили.

Здравље

Чувајте се повреда.

ЛАВ

Посао

Обузима вас нестрпљење јер имате осећај да вас нико не разуме. Не инсистирајте у дискусијама, не стварајте непријатеље међу људима од којих зависите. Напетост се компликује, упадате у сукобе са сарадницима. Ваша каријера би могла поћи силазном путањом ако се не потрудите и додатно не порадите на смиривању тензије која је завладала.

Нестрпљиви сте, не стварајте непријатеље!

Љубав

Чини се да раније нешто није било по вашој вољи, а када су ствари кренуле како желите, изгубили сте интерес. Вољеној особи није јасно ваше променљиво расположење, не зна како да вам угоди. Будите фер, јасно реците шта је то што хоћете и истовремено уважите потребе друге стране.

Здравље

Проблеми са синусима.

Прочитајте још: Чупави, огромни и гађали су камењем америчке војнике. Ко су ОНИ?

ДЕВИЦА

Посао Околности вас приморавају да донесете одлуку која није у складу с вашом природом. Спремни сте на жртву, али у дну душе осећате да је све то понижавајуће по вас. Не узимајте све к срцу. Ако је у циљу вишег интереса, није страшно понекад покорити се. Осим тога, избегавајте тајне разговоре. Пре или касније, све ће се на непријатан начин разоткрити.

Спремни сте на жртву, али осећате се понижено и само је важно да не водите тајне разговоре.

Љубав

Схватате да више немате ниједан мирољубив начин којим би вољеној особи саопштили све што вам је на срцу. С једне стране, замишљате да сте слободни, с друге, идеја о томе вас неописиво плаши. Чини вам се да разговором нећете пронаћи решење, али грешите.

Здравље

Контролишите притисак.

ВАГА

Посао Очекујете подршку пријатеља јер сте у протеклом периоду својим залагањем и пожртвованошћу то заслужили код њих. Пред вама је могуће потписивање важног уговора којим ће ваша професионална каријера кренути другим смером. Упоредо с тим муче вас и лоши поступци одређених сарадника, па иако славите малу победу, истовремено размишљате и о одласку.

Љубав

Прекидате комуникацију с вољеном особом јер вам је тако лакше. Избегавање разговора не води ка решењу, напротив. Бежање додатно продубљује проблем и компликује односе. Без обзира на непријатност, преузмите иницијативу и рашчистите ствари до краја.

Здравље Чувајте плућа.

ШКОРПИЈА

Посао

Брзо раздвајате битно од небитног, али ваши сарадници немају капацитет за такав темпо. То вас излуђује. Ако не нађете начин да избаците бес, он ће изаћи тамо где га најмање очекујете. Дозвољавате да вам материјално добро условљава расположење и динамику виђања са људима до којих вам је стало. Како год да се поставите, нећете избећи финансијске издатке.

Раздвојте битно од небитног, немају сви капацитет да вас прате, па ћете побеснети.

Љубав

Неки компромиси које сте направили у прошлости долазе на поновно разматрање. Збуњује вас вољена особа, чини вам се као да је то неко кога уопште не познајете. Позитиван помак у вашим односима узрокован је сасвим новим вибрацијама које вам небо шаље.

Здравље

Меланхолија.

СТРЕЛАЦ

Посао

У данима који су пред нама могуће је да ћете добити предлог да се активно укључите у заједничке пројекте који се развијају у вашем окружењу. Од вас се очекује да будете креативни и активни у зачецима новог вида пословања. Иако прилика делује примамљиво, ви из неког разлога осећате да то није добро за вас. Савет: послушајте своју интуицију, повуците се.

Од вас ће се очекивати да будете креативни, делује примамљиво, али то није добра прилика!

Љубав

Незадовољство на љубавном плану прети да постане разлог озбиљног сукоба између вољене особе и вас. Не будите неправедни, прави узрок свега лежи у томе што већ дуго пропуштате сваку прилику да квалитетним разговором разјасните недоумице које вас муче.

Здравље

Алергије.

Прочитајте још: Гробови ових девојака и данас СВЕТЛЕ ноћу, а њихова прича ЛЕДИ КРВ у жилама

ЈАРАЦ

Посао

За сада сте све урадили како је требало и немате око чега да се преиспитујете. То је ваш став и без претеране тензије завршавате неке пријатељске односе. Ако бисте били самокритични, увидели бисте да је ваш став превише ригидан. Не зависи све од вас, неки проблеми као да ће се решити сами од себе када за то дође прави тренутак.

Урадили сте све што треба, не зависи све од вас, па се не преиспитујте.

Љубав

Код вас кад нема, онда нема ничег на љубавном плану. А када се све буде покренуло, нећете знати где ћете пре. Потпуно вас је обузело романтично расположење, на неколико страна паралелно, водите тајне преписке. Флертовање је максимум романтике коју, ових дана, можете постићи.

Здравље

Горушица.

ВОДОЛИЈА

Посао

Очекујете брзу реализацију али ствари се не развијају жељеним темпом. Док чекате да се нешто покрене, губите драгоцено време па вам измичу прилике које су сигурније, а можда и исплативије од оних које сте замислили. Отвара вам се шанса да започнете нешто ново што ће вам се вишеструко исплатити. Будите брзи да вам цео посао не би измакао.

Не губите драгоцено време ствари вам измичу.

Љубав

На неки начин сте запостављени. Без обзира на то да ли сте у вези или нисте, ових дана као да вам је то поље успавано. Уколико вам се чини да је ово затишје пред буру, у праву сте. Да бисте с лакоћом превазишли све оно што ускоро долази, штедите енергију и примирите се.

Здравље Чувајте грло.

Прочитајте још: РУСКИ хороскоп за 2021. Светлане Клепше: Ован напредује, а један знак ће сигурно ући у БРАК (1 део)

РИБЕ

Посао

Ових дана вам стиже додатни приход на који сте толико дуго чекали да сте, на крају, одустали. То је довољан разлог да се наоружате новом мотивацијом и прионете на посао још полетније. Не затрпавајте се преко својих могућности како вам све не би пресело. С добитком стижу и нова задужења па ћете се, на крају, запитати да ли је било вредно толиког труда.

Стиже додатни приход на који сте чекали.

Љубав

Ако занемарите ситна незадовољства, схватићете да за дружење и пријатне, квалитетне разговоре није неопходно да имате много новца. С друге стране, тензију вам прави понашање вољене особе која је, ових дана, променљивог расположења и за вас прилично непријатна.

Здравље

Проблеми с коленима.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Post a Comment
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.