· · Number of comments: 0
АСТРО

НЕДЕЉНИ ХОРОСКОП: Живот се окреће НАГЛАВАЧКЕ за ДВА знака!

Близанци пазите се у раду са папирима. Раковима недеља доноси разрешења. Рибама ће се труд исплатити на крају недеље.

1612527893_Depositphotos_172612394_s-2019.jpg
Фото: Депозитфото

ОВАН

Посао

Ваша предузимљивост и брзина оптерећује околину, али вама доноси корист. Ослушните своју машту, једна наизглед банална идеја може да буде пун погодак. Информација коју ћете половином недеље добити, носи путоказ у ком смеру иде ваш професионални развој. Без обзира на то што је период наизглед повољан, чувајте се брзоплетости и импулсивних одлука.

Банална идеја може да буде пун погодак!
Сузана Бан Фото: В.Д.

Љубав

Вољена особа вам не пружа довољно пажње, а ње вам је у овом периоду потребно много. Превише сте захтевни, па вам крајем недеље следи захлађење односа. У дну срца још чувате болна искуства из прошлости. Враћање у давно време нема смисла јер је то нешто што треба заборавити.

Здравље

Могуће су повреде.

Прочитајте још: Мука, невоља и несрећа: Следе три тешке године, али само за неке хороскопске знакове

БИК

Посао

Време је погодно за истраживање и учење. Могућа је понуда да се прикључите у једну волонтерску организацију где би ваши квалитети дошли до потпуног изражаја. Ова недеља може бити повољна за отпочињање новог пројекта. Ако се пажљиво организујете и не расипате своје потенцијале, та прилика би могла да прерасте у животну.

Истражујте, учите, помажите, почните нови пројекат који може да постане животни позив.

Љубав

Из страха да не пољуљате привидну стабилност у вези, све грешке преузимате на себе. Можете упасти у озбиљан сукоб с вољеном особом јер се много тога накупило а ви сте преценили своје стрпљење. Право решење за ваше проблеме је отворен разговор и то крајем недеље.

Здравље

Болови у леђима.

Прочитајте још: Тања Вељковић открива: Јупитер и Сатурн најављују долазак НОВЕ СИЛЕ која ће владати 200 година

БЛИЗАНЦИ

Посао

Целе недеље ћете се на разне начине бавити правним и папиролошким пословима. Оваква динамика ће вам накратко скренути мисли са других проблема и ублажити нервозу. Осим тога, транзити вам доносе шансу да неке своје идеје коначно презентујете на прихватљив начин и добијете подршку од особа од којих сте то најмање очекивали.

Бавићете се папирима, а подршка стиже од стране од које је нисте очекивали!

Љубав

Усмерени сте на себе и свој оптимизам, па вас променљиво расположење вољене особе омета. Избегавање сусрета није право решење, суочите се са проблемом. Изгубили сте ону чаробну нит која вас везује, па време које проводите заједно, ове недеље, може прерасти у тешку досаду.

Здравље

Чувајте се повреда.

РАК

Посао

Ова недеља вам доноси важна разрешења, нарочито ако сте имали неке заостале трошкове које до сада нисте рашчистили. Након прерасподеле задужења, крајем недеље вам стиже неочекивани подстицај од стране особе која вам до сада није била симпатична. Обуздајте еуфорију и средином недеље, када се буде нешто важно одлучивало, прихватите савет шефова.

Недеља доноси многа разрешења, али обуздајте еуфоију крајем недеље и прихватите савет.

Љубав

Вољена особа има разумевања када је у питању ваша мрзовоља. Искрени разговори, комплименти и дуге шетње освежиће монотонију у коју сте запали. Превише захтевате од свог партнера. Уместо тога, пружите му мало подршке и нежности јер вас он безрезервно чува и воли.

Здравље

Несаница.

Планете најављују велике промене Фото: Депозит

ЛАВ

Посао

Неочекиване промене пореметиће рутину у вашој свакодневици. У другој половини недеље бићете у прилици да једном старом пријатељу помогнете нешто у вези посла. Позитивна енергија због тог доброг исхода удахнуће мало ветра у ваша једра. Осим тога, крајем недеље очекујте обавештење у виду опомене или испоруке неког рачуна на који сте потпуно заборавили.

Неочекиване промене, али и непријатно обавештење или заборављен рачун...

Љубав

Прилично сте захтевни, од партнера очекујете много толеранције и стрпљења. Иако се можда осећате уморно, расположење ће се променити када он буде нешто интересантно предложио. Не размишљајте превише о томе колико би вам нешто пријало, то не можете да знате док не пробате.

Здравље

Горушица.

Прочитајте још: Дешава се ВЕЛИКА МУТАЦИЈА на квадрат и следе огромне ПРОМЕНЕ у светској ПОЛИТИЦИ

ДЕВИЦА

Посао

Ових дана вам стиже понуда за додатни рад који вам тренутно није неопходан. Оправдање тражите у финансијској накнади која, по вашем мишљењу, није довољна за труд који би требало да уложите. Прихватите јер ће вам се овај посао дугорочно веома исплатити. Осим тога, отвара вам се и прилика да довршите сва плаћања која сте до сада одлагали.

Стиже понуда за додатни рад, да ли вам то треба? Дугорочно ће се исплатити.

Љубав

За вашу природу, превише сте се затворили, па због тога може да вам промакне прилика да се вољеној особи довољно приближите и откријете емоције које су вам до сада биле непознате. Наведите другу страну да потегне тему, биће вам лакше да се изразите ако је разговор већ покренут.

Здравље

Пролазна малаксалост.

ВАГА

Посао

Сабирате утиске о протеклом периоду. Размишљате како да будете ефикаснији и неком иновацијом побољшате своју финансијску ситуацију. Право је време да се укључите у активности своје социјалне средине. Професионално сте веома цењени, па вам ових дана следи и званично признање за то. Можете очекивати и пријатне вести због којих ћете бити веома поносни.

Очекујте пријатне вести на које ћете бити поносни.

Љубав

Прихватате све што вам се пословно нуди, па због тога превише времена проводите радно. То вас привидно одваја од партнера и доноси стимуланс за наредни период. Уколико сте слободни, ових дана на помолу је званично упознавање са особом за коју сте чули одраније.

Здравље

Контролишите крвни притисак.

Прочитајте још: Ретроградни Меркур у Водолији: Пазите се себе, а ОВАЈ ДАН је нарочито опасан!

ШКОРПИЈА

Посао

Прави је тренутак да одбаците неколико ствари које вам већ неко време успоравају рад. Било да је реч о људским ресурсима или о пројектима, крајем недеље вас чека тешка одлука којом се од вас очекује добра процена и мудар потез. Уколико тражите посао, ова недеља доноси шансу да се отвори могућност прихватљивог прелазног решења.

Одбаците све што вас успорава! Све!

Љубав

Коренитим променама желите да доведете свој живот у ред. То вас може навести на несмотрене потезе. Уколико је ваша љубавна веза имала било какву примесу тајанствености, будите спремни на то да вам, ових дана, звезде нису наклоњене и да свака тајна може лако бити откривена.

Здравље

Посетите стоматолога.

СТРЕЛАЦ

Посао

Прихватите понуђене компромисе уколико желите да искористите велику прилику да своју креативност и осећај за естетику добро уновчите. Пролазни застој који се може испречити успећете елегантно да превазиђете уколико се не будете супротстављали. Крајем недеље добићете сасвим нова задужења. Доказаћете себи, а и другима, колико вредите.

Прихватите компромис док не прође пролазни застој, а вољену особу оставите на миру.

Љубав

Постајете пренапорни вољеној особи. Ваше ситне провокације могу бити окидач за озбиљну свађу до краја недеље. Квалитетан и искрен разговор може да разреши неке неспоразуме који вас наводе да поверујете да се ваш љубавни однос охладио.

Здравље

Чувајте се инфекција.

Прочитајте још: Дешава се ВЕЛИКА МУТАЦИЈА на квадрат и следе огромне ПРОМЕНЕ у светској ПОЛИТИЦИ

ЈАРАЦ

Посао

Ових дана излазите из рутине. Препуни сте креативне енергије, па ваше самопоуздање из дана у дан расте. Уколико се нађете у прилици да ове недеље пазарите или потписујете неке вредносне папире, будите на опрезу јер није повољан тренутак и може вам се поткрасти грешка коју касније нећете бити у прилици да исправите.

Препуни сте енергије, а жеља за љубавном авантуром може да вас упропасти!

Љубав

Потреба за авантуром и романтиком вас може навести на погрешан корак. Да бисте изгладили несугласице, проводићете више времена са пријатељима вашег партнера. Слободни могу да упознају необичну особу са којом их чека добар провод или романтична авантура.

Здравље

Болови у леђима.

ВОДОЛИЈА

Посао

Ако ваш начин пословања укључује неки вид трговине, овај период ће бити интересантан за вас. Половином недеље отварају вам се шансе да коначно довршите започете пројекте, што подразумева склапање повољног уговора који већ дуго припремате. На помолу је финансијски добитак који ће ублажити напетост која траје већ неко време.

Уколико тргујете - одлично ћете зарадити!

Љубав

Посредством пријатеља предстоји вам једно ново познанство. Мало опуштање и прихватање изазова може вам пријати али, дугорочно, ви знате да то није за вас. Због наглашене променљивости расположења појачано сте осетљиви, а то није добра атмосфера за нове почетке.

Здравље

Алергије.

Прочитајте још: Италијани предвидели корону још 1962. године?! Откривено шта стоји иза илустрације направљене пре 50 ГОДИНА (ФОТО)

РИБЕ

Посао

Најважније информације не допиру на прави начин до вас, па нисте у доброј позицији да сагледате све могућности које су важне за коначну одлуку. Превише желите, а не постоје праве могућности - морате нечег да се одрекнете. Вребате сваку прилику како бисте се поново наметнули у свом радном окружењу. До краја недеље ваш труд ће бити награђен.

Превише желите, а не постоје могућности...

Љубав

Имате прилику да направите за себе мало простора и да успорите. Темпо који је иза вас захтева да застанете и преиспитате себе да ли је ова веза оно што ви желите. Преокупирани сте другим проблемима па не примећујете да вољена особа, исто као и ви, није задовољна.

Здравље

Проблеми с кожом.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Post a Comment
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.