Oglas
· · Komentari: 0
PLANETE

Venera u Vagi do 11. septembra donosi fatalne susrete i drastične PROMENE na poslu

Venera u Vagi od 16. avgusta do 11. septembra donosi promene u životu, a najviše u ljubavi.

1629196883_Depositphotos_119962876_xl-2015.jpg
Foto: Depozitfoto
Oglas

Venera u Vagi je pre svega jedna dama! Ona je kraljica šarma, i diplomatije. Sa ovom Venerom je provod zagarantovan. Voli umetnost, sklad i kvalitetnu muziku.

Pročitajte još: Retrogradni Saturn je neminovnost: BIKU vrtoglave promene i Lavu FATALNU ljubav!

Zapamtite datum 23. avgust

Ona se ogleda u odnosu sa drugim ljudima , odnosi su ono što je pokreće. Voli ljubav i živi ljubav! Ovaj tranzit nam donosi lepe momente i bićemo svi zaljubljive prirode.

Prvi zanimljiv aspek koji pravi je sa Saturnom 23. avgust. To je lep protočni aspekt i taj datum je odličan za venčanja, veridbe kao i za one koji tada stupe u emotivnu vezu. Jer Venera trigon Saturn daje trajnost kroz vreme.

Pročitajte još: Otvorena je "LAVLJA kapija": Očekujete nečekivano, ali i neverovatan USPEH

Mnogi će se zaljubiti

Predstojeći perod nam daje šansu da se ludo zaljubimo jer je Venera u Vagi a ona obožava ljubav, svet dualnosti je za nju pokretač. Ona voli izlaske i flert pa ćemo imati pojačanu želju za provodom i društvom.

Dame koje sada razmišljaju o esteckoj hirurgiji - sada je pravo vreme da je urade.

Ova Venera sve radi suptilno i damski pa će tako biti i udvaranje. Žene će pleniti svojom senzualnošću i seksipilom što će muškarce bacati na kolena i biće prosto neodoljive za suprotni pol. Imaćemo pojačanu želju za ulepšavanjem. Ali će to biti skladno ulepšavanje.

Pročitajte još: Sunce u horoskopu određuje da li ćete biti KRIMINALAC ili DIREKTOR

Promenite stil

Dame koje sada razmišljaju o esteckoj hirurgiji - sada je pravo vreme da je urade. Takođe i nova frizura i svi tretmani za ulepšavanjem sada će biti naglašeni i pravo je vreme za njih.

Od 6. septembra pojaviće se ljubomora.

Naredni period će nam doneti i skladne i lepe odnose sa porodicom, prijateljima i kolegama. Jednostavno plesaćemo sa trenutkom. Sve će biti damski, svedeno sa dozom taktičnosti. Ovaj sklad će malo narušiti Venera u kvadratu sa Plutonom 6. septembra - ovaj aspek donosi moćnu osobu koja želi da sve drži pod kontrolom, u vezama tj odnosima će biti izražena ljubomora i posesivnost.

Od 10. septembra počinju velike ljubavi

Ovaj aspekt ne traju dugo ali je jak i razarajuć pa je potrebno da izbrojimo u sebi do pet kako ne bismo imali jake i burne reakcije.

Pročitajte još: Kako deca uče prema horoskopu: Ovan i Lav su zvezde, a tri znaka će u učionici doživeti ŠOK

Već 9. septembra Venera i Mesec će biti u konjikciji što daje energiju ljibavi, sklada i mira. Datum 10. septembra je divan datum za druženja, provod i vreme za emotivne momente sa partnerom.Oni koji nisu u emotivnoj vezu neka očekuju da im se neko pojavi u životu!

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas