· · Коментари: 0
АСТРО

Викенд хороскоп: ТРИ знака решавају проблем с НОВЦЕМ, а један налази ПОСАО

Савет Овну: Ником не позајмљујте новац.

1631258325_Depositphotos_25905757_s-2019.jpg
Фото: Депозитфото

Ован

Ове недеље вас очекује побољшање како на финасијско тако и на емотивном плану. Недеља пред вама је идеална за решавње проблема. Седите и мудро размислите. Све оно што сте одлагали сада је одлично време да почнете да решавате. Водите рачуна коме позајмљујете новац. Може доћи до малих несугласица у кругу породице,водите рачуна ста и коме причате.

Прочитајте још: ДУХ Мирољуб терорише Космај, а једини спас је да му се покаже ОВА ствар

Бик

Ове недеље ослоните на своју интуицију. Решавење имовинских односа доживеце кулминацију , што ће се добро одразити по вас. Напокон ћете моци да се опустите. Рационално ћете трошити енергију и окренућете се стварима које вас чине срећним. Послушајте савет млађе особе из васег блиског окружења. Водите рачуна као се облачите, остељиви су вам синуси.

Близанци

Новчане проблеме ћете решити уз помоћ пријатеља. Послушајте његов савет. Новац од овог викенда почните да штедите. Обртите пажњу на комуникацију, можете несвесно да увредите некога од чланова породице. Потрудите се да се што висе крецћте, то ће позитивно утицати на вас. Угостите себи блиске особе пријатним ручком.

Прочитајте још: Три паклене хороскопске комбинације које НЕ СМЕЈУ да се венчају

Рак

Имате доста позитивне нергије, креативни сте. Енергију усмерите на доношење нових идејане потцењујте своје могућности, не дозволите да вам мали проблеми одвуку пажњу. Уживајте у овом викенду колико год можете. Окрените се себи и породици.

Лав

Почетком викенда и у току радне недеље остварићете неке своје циљеве. И измирићете нека финасијска дуговања. Размишљајте позитивно. Ако вам је у протеклом периоду учињена неправда, све би се могло исправити у току ове недеље. Подршку и разумевање околине ћете имати.

Прочитајте још: ОН ЈЕ НАЈГЛАМУРОЗНИЈИ ЗНАК У ХОРОСКОПУ! Ко је који знак у хороскопу, погодићете по БОЈАМА које их одликују!

Девица

Овај викенд вам је идеалан,имате потребу да промените устаљени ритам вашег живота. Пажњу ће вам привући нове ствари. Имаћете потребу да се бавите другачијум стварима. Можда пронађете нови хоби. .Доста времена ћете посветити породици. Имаћете разумевања за њих. Тражиће од вас савете. Управљање новцем је ваша јача страна, тако да нећете имати финансијских проблема.

Вага

Све што сте планирали урадите сада. Срећа вас прати. Имаћете потребу да унапредите живот, тежите ка личном усвршавању. Постоји могућност да вам искрсне нови посао-слободно га прихватите. Ваге су добри органозатори тако да вам време неће представљати проблем. Свим новим стварима прилазите одговорно.

Шкорпија

Током овог викенда биће те изложени великом притиску. Очекује се од вас да донесете одлуку везану за породицу. Потрудите се да реално сагледате ствари око себе, слободно се ослоните на вашу јаку интуицију. Не подлежите притисцима околине. Олакшајте себи опуштајућим шетњама по парковима.

Прочитајте још: ОПРЕЗ Венера је у Шкорпији: Откриваће се МРАЧНЕ ТАЈНЕ, пуцати бракови и дешавати секс за једну ноћ!

Стрелац

Захваљујући пријатним дешавањима у вашем приванотм животу зрачите позитивном енергијом. Ствари које су вас опттерећивале сада полако налазе своје место. Пуни сте оптимизма, то ваша породица осећа. Лепо и складно функционишете. Сада долазе мирни и лепи дану у ваш живот. Посветите се мало више себи, шетајте, прочитајте лепу књигу.

Јарац

Тренутно сте у креативној фази размишљања, и мате сјајне идеје и прилику да то покажете. Породица ће вас подржати. Вама њихова подршка доста значи. Немојте дозволити да вас поремете нека споредна дешавања, ослоните се на ваше велико животно искуство. Ви тачно знате када и како треба да реагујете.

Водолија

Налазите се у позицији да увећавате своју зараду, као и да успешно решавате нека имовинска или инвестициона питања. Важно је да своје мисли и идеје усмерите на прави начин и успех је ту. То може да буде додатни посао који ће вам поправити ваше финансијско стање. Ви сте активни и имате доста енергије.

Прочитајте још: Последњи ретроградни Меркур доноси одличне пословне могућности: Нови посао, старо наследство и неочекиван НОВАЦ

Рибе

Овог викенда ћете све конце држати у својим рукама. Ништа се неће дешавати мимо вас. Јасно ћете  став изразити, што можда околина не очекује од вас. Водите рачуна да не претерате, обратите пажњу на комуникацију. Ви то знате, сваку реч увите у лепу свилену машну .

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.