· · Komentari: 0
ASTRO

Vikend horoskop: TRI znaka rešavaju problem s NOVCEM, a jedan nalazi POSAO

Savet Ovnu: Nikom ne pozajmljujte novac.

1631258325_Depositphotos_25905757_s-2019.jpg
Foto: Depozitfoto

Ovan

Ove nedelje vas očekuje poboljšanje kako na finasijsko tako i na emotivnom planu. Nedelja pred vama je idealna za rešavnje problema. Sedite i mudro razmislite. Sve ono što ste odlagali sada je odlično vreme da počnete da rešavate. Vodite računa kome pozajmljujete novac. Može doći do malih nesuglasica u krugu porodice,vodite računa sta i kome pričate.

Pročitajte još: DUH Miroljub teroriše Kosmaj, a jedini spas je da mu se pokaže OVA stvar

Bik

Ove nedelje oslonite na svoju intuiciju. Rešavenje imovinskih odnosa doživece kulminaciju , što će se dobro odraziti po vas. Napokon ćete moci da se opustite. Racionalno ćete trošiti energiju i okrenućete se stvarima koje vas čine srećnim. Poslušajte savet mlađe osobe iz vaseg bliskog okruženja. Vodite računa kao se oblačite, osteljivi su vam sinusi.

Blizanci

Novčane probleme ćete rešiti uz pomoć prijatelja. Poslušajte njegov savet. Novac od ovog vikenda počnite da štedite. Obrtite pažnju na komunikaciju, možete nesvesno da uvredite nekoga od članova porodice. Potrudite se da se što vise krecćte, to će pozitivno uticati na vas. Ugostite sebi bliske osobe prijatnim ručkom.

Pročitajte još: Tri paklene horoskopske kombinacije koje NE SMEJU da se venčaju

Rak

Imate dosta pozitivne nergije, kreativni ste. Energiju usmerite na donošenje novih idejane potcenjujte svoje mogućnosti, ne dozvolite da vam mali problemi odvuku pažnju. Uživajte u ovom vikendu koliko god možete. Okrenite se sebi i porodici.

Lav

Početkom vikenda i u toku radne nedelje ostvarićete neke svoje ciljeve. I izmirićete neka finasijska dugovanja. Razmišljajte pozitivno. Ako vam je u proteklom periodu učinjena nepravda, sve bi se moglo ispraviti u toku ove nedelje. Podršku i razumevanje okoline ćete imati.

Pročitajte još: ON JE NAJGLAMUROZNIJI ZNAK U HOROSKOPU! Ko je koji znak u horoskopu, pogodićete po BOJAMA koje ih odlikuju!

Devica

Ovaj vikend vam je idealan,imate potrebu da promenite ustaljeni ritam vašeg života. Pažnju će vam privući nove stvari. Imaćete potrebu da se bavite drugačijum stvarima. Možda pronađete novi hobi. .Dosta vremena ćete posvetiti porodici. Imaćete razumevanja za njih. Tražiće od vas savete. Upravljanje novcem je vaša jača strana, tako da nećete imati finansijskih problema.

Vaga

Sve što ste planirali uradite sada. Sreća vas prati. Imaćete potrebu da unapredite život, težite ka ličnom usvršavanju. Postoji mogućnost da vam iskrsne novi posao-slobodno ga prihvatite. Vage su dobri organozatori tako da vam vreme neće predstavljati problem. Svim novim stvarima prilazite odgovorno.

Škorpija

Tokom ovog vikenda biće te izloženi velikom pritisku. Očekuje se od vas da donesete odluku vezanu za porodicu. Potrudite se da realno sagledate stvari oko sebe, slobodno se oslonite na vašu jaku intuiciju. Ne podležite pritiscima okoline. Olakšajte sebi opuštajućim šetnjama po parkovima.

Pročitajte još: OPREZ Venera je u Škorpiji: Otkrivaće se MRAČNE TAJNE, pucati brakovi i dešavati seks za jednu noć!

Strelac

Zahvaljujući prijatnim dešavanjima u vašem privanotm životu zračite pozitivnom energijom. Stvari koje su vas optterećivale sada polako nalaze svoje mesto. Puni ste optimizma, to vaša porodica oseća. Lepo i skladno funkcionišete. Sada dolaze mirni i lepi danu u vaš život. Posvetite se malo više sebi, šetajte, pročitajte lepu knjigu.

Jarac

Trenutno ste u kreativnoj fazi razmišljanja, i mate sjajne ideje i priliku da to pokažete. Porodica će vas podržati. Vama njihova podrška dosta znači. Nemojte dozvoliti da vas poremete neka sporedna dešavanja, oslonite se na vaše veliko životno iskustvo. Vi tačno znate kada i kako treba da reagujete.

Vodolija

Nalazite se u poziciji da uvećavate svoju zaradu, kao i da uspešno rešavate neka imovinska ili investiciona pitanja. Važno je da svoje misli i ideje usmerite na pravi način i uspeh je tu. To može da bude dodatni posao koji će vam popraviti vaše finansijsko stanje. Vi ste aktivni i imate dosta energije.

Pročitajte još: Poslednji retrogradni Merkur donosi odlične poslovne mogućnosti: Novi posao, staro nasledstvo i neočekivan NOVAC

Ribe

Ovog vikenda ćete sve konce držati u svojim rukama. Ništa se neće dešavati mimo vas. Jasno ćete  stav izraziti, što možda okolina ne očekuje od vas. Vodite računa da ne preterate, obratite pažnju na komunikaciju. Vi to znate, svaku reč uvite u lepu svilenu mašnu .

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.