· · Коментари: 0
ПРЕДВИЂАЊА

Догодиће се разне промене, али оне ДОБРЕ: Каква вас ЕНЕРГИЈА чека у ЈАНУАРУ?

Енергија јануара нас покреће на промене, саботира наше страхове и подстиче нас на нови почетак.

1641043306_girl-g33b69a544_1280.jpg
Фото: Пиксабеј

Енергија коју доноси месец јануар подстиче нас да се повучемо у себе, у своје дубине. Указује нам колико је важно да мислимо на себе, своје потребе и да бринемо о себи. Проналазимо своју сврху и мисију, повезујемо се са својом природом. Тренутак је да кренемо животном стазом кој нас води баш тамо где желимо - до своје праве сврхе! Сада је време да свако поново открије своју суштину, мисију, сврху у свету и љубав. Светлост увек сија у нама, као што сунце увек сија изнад облака.

Прочитајте још: ГОДИШЊИ ХОРОСКОП за 2022. годину: Многи знакови имаће успеха у КАРИЈЕРИ, док ће за неке ово бити година пуна ИЗАЗОВА и ИСКУШЕЊА

Све оно из претходне године што нам није пријало и саботирало нас је треба отпустити и ослободити га се заувек. Јануар отвара пролаз до великих циљева и снова, простор да искористимо своје таленте, моћи и потенцијале.

 Ово је месец у којем можемо започети нешто добро, што се може пренети на целу годину,  а најбоље што можете учинити јесте да постанете најбоља верзија себе.

Ево како да максимално искористите моћну енергију у јануару 2022. године:

- Покушајте себе мање да критикујете, али се подстакните на учење животних лекција, најпре из искуства. Све што сте у животу стекли, од знања и врлина, до материјалних стања - то је ваша моћ. Искористите је!

- Јануар доноси промену у вашим мислима - одлично је време за рад на себи, за читање књига, за медитацију и шетњу природом. Хајде да будемо најбоље друштво за себе. Хајде да се одморимо, да растеретимо тело. Хајде да пијемо више воде, удишемо свеж ваздух, крећемо се и спавамо више. Тако звучи једноставно, зашто онда не покушати?

- Љубав према себи без замки егоизма и креирање здравих граница у односима - Јануар је време када морате учити како да волите себе истински. То није егоистична љубав, већ чиста подршка вашем бићу. Такође, важно је успоставити здраве границе у односима са пријатељима, породицом, партнером, као предуслов да ћете сачувати заједништво и слогу током целе године. Особа која не поштује ваше границе није особа која вас искрено воли. Особа која вас занемарује није особа која би у ваш живот унела нешто лепо. Особа која вас не воли сигурно вам неће донети љубав.

Енергија месеца јануара доноси важну поруку - Не тражите љубав изван себе! Потрудите се да не зависите од других, заштитите се од токсичних људи и живите пуним плућима, баш онако како ваше срце жуди!

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.