Oglas
· · Komentari: 0

Venera u Jarcu od 10.12. do 2.1.2023: Donosi fatalne privlačnosti na najneočekivanijim mestima

Venera u Jarcu donosi nam fatalne privlačnosti, ali - da li će to trajati?

1671002957_foto-horoskop-Veneraz-Shutterstock.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Kraljica otmenosti i kraljica ledenog srca! Žene koje je lično imaju u natalnoj karti su pre svega ledene dame, karijera im je na prvom mestu. Ljubav svog života često pronalaze posle 40. godine života. Muškarac koji osvoji njihovo srce pravi je gospodin sa uspešnom karijerom. Njima je potreban neko kome se one dive. A da bi Veneru u Jarcu neko zadivio taj mora puno, puno da se potrudi. Njihov pogled je leden. Međutim, kada se osvoji srce ove Venere ona postaje umiljato malo jagnje.

Pročitajte još: VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP za 2023. godinu: Rakovi imaju veliku mogućnost za POTOMSTVO, mnoge Vage ulaze u BRAK, a jedan znak očekuju neprijatni događaji

Tokom svog tranzita kroz znak Jarca biće u konjukciji sa Plutonom, u trigonu sa Uranom i sekstilom sa Neptunom. Konjukcija Venere i Plutona nam donosi, tj. odnosi misli na ljubav. To su one ljubavi koje smo opsesivno doživljavali i koje smo do kosti osećali. Pa ako ste slobodni očekujte da se javi TAJ koji sada stoji ispred vas. Ali vi sada imate vulkan u sebi, ljubav se transformisala i sada vi pričate, a on sluša.

Biće pomeranja tla! Trigon Venere nam donosi kratki bljesak ljubavi, strahovitu privlačnost koja se dešava bilo gde i u bilo kom trenutku. U pošti, kafiću, na benzijskoj pumpi ili kada idete da izbacite đjubre. Trzaj se desi, seksualna privlačnost je tu, zajedno ste. Ali posle baš kratkog vremena kada prodje zanesenost duše shvataju da nemaju kapacitet jedna za drugu. Trep, trep i priča nestaje, gasi se.

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas