Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
БРЗА ВОЖЊА

Мушкарци воле ЈАКЕ И БРЗЕ АУТОМОБИЛЕ, али жене од свог љубимца желе само ово

Жене се све мање „плаше“ да седну у велики ауто који има јак мотор и велику потрошњу...

1632673692_Depositphotos_256234618_s-2019.jpg
Фото: Depositphotos
Oglas

Mушкарци своје аутомобиле посматрају као статусни симбол и као средство које им често враћа самопоуздање и служи као вентил за стрес и фрустрације. За разлику од њих, највећи проценат жена аутомобил сматра само машином и корисним превозним средством.

Прочитајте још: Ово су фризуре које дају ВОЛУМЕН: Ако имате ТАНКУ КОСУ, ошишајте се ОВАКО (ФОТО)

Жене желе аутомобил који је лак за вожњу и уз то да има све погодности које им могу учинити животе пријатнијим...

Занимљиво је да су најновија истраживања показла да жене чешће купују и изнајмљују аутомобиле него мушкарци. Интересантно је и да жене све више бирају јаке и брзе аутомобиле. Оне се све мање „плаше“ да седну у велики ауто који има јак мотор и велику потрошњу.

Шта жене желе од свог аутомобила?

Прочитајте још: Имају посебну симболику: Десет прелепих имена за ЈЕСЕЊЕ БЕБЕ

Жене имају специфичан укус код аутомобила. Аутомобил који ће возити бирају по другачијем критеријуму него мушкарци. Наиме, женама су код аутомобила најбитнији лака уочљивост, пространост, удобност и леп изглед. Важна ствар је форма, линија и боја.  Оно на шта посебно обраћају пажњу јесте унутрашњост. Генерално, за жене она мора бити лепих и правих линија, и да боја седишта буде уклопљена са бојом каросерије.

Прочитајте још: Седам занимљивих ЖЕНСКИХ имена која су изведена од БИЉАКА

Женама су код аутомобила најбитнији лака уочљивост, пространост, удобност и леп изглед

Већина запослених жена преферирају возило које је приступачно. Али, битно им је и да има довољно простора за смештај свих потребних ствари. Свакако желе и да ауто буде ефикасно и економично када је у питању потрошња горива.

Прочитајте још: Три намирнице које НИКАКО не треба јести пре 10 САТИ, јер утичу на линију

Сигурност је, такође, веома важан фактор, јер проводе доста времена у аутомобилу возећи своју децу у и назад из школе, на ваннаставне активности, али и зарад сопственог посла.

Уствари, жене желе аутомобил који је лак за вожњу и уз то да има све погодности које им могу учинити животе пријатнијим. Знамо који су омиљени аутомобили женама, а ово су неки од наших предлога који аутомобили су најбољи за жене и који могу одговорити свим њиховим потребама.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas