Oglas
· · Komentari: 0
BRZA VOŽNJA

Muškarci vole JAKE I BRZE AUTOMOBILE, ali žene od svog ljubimca žele samo ovo

Žene se sve manje „plaše“ da sednu u veliki auto koji ima jak motor i veliku potrošnju...

1632673692_Depositphotos_256234618_s-2019.jpg
Foto: Depositphotos
Oglas

Muškarci svoje automobile posmatraju kao statusni simbol i kao sredstvo koje im često vraća samopouzdanje i služi kao ventil za stres i frustracije. Za razliku od njih, najveći procenat žena automobil smatra samo mašinom i korisnim prevoznim sredstvom.

Pročitajte još: Ovo su frizure koje daju VOLUMEN: Ako imate TANKU KOSU, ošišajte se OVAKO (FOTO)

Žene žele automobil koji je lak za vožnju i uz to da ima sve pogodnosti koje im mogu učiniti živote prijatnijim...

Zanimljivo je da su najnovija istraživanja pokazla da žene češće kupuju i iznajmljuju automobile nego muškarci. Interesantno je i da žene sve više biraju jake i brze automobile. One se sve manje „plaše“ da sednu u veliki auto koji ima jak motor i veliku potrošnju.

Šta žene žele od svog automobila?

Pročitajte još: Imaju posebnu simboliku: Deset prelepih imena za JESENJE BEBE

Žene imaju specifičan ukus kod automobila. Automobil koji će voziti biraju po drugačijem kriterijumu nego muškarci. Naime, ženama su kod automobila najbitniji laka uočljivost, prostranost, udobnost i lep izgled. Važna stvar je forma, linija i boja.  Ono na šta posebno obraćaju pažnju jeste unutrašnjost. Generalno, za žene ona mora biti lepih i pravih linija, i da boja sedišta bude uklopljena sa bojom karoserije.

Pročitajte još: Sedam zanimljivih ŽENSKIH imena koja su izvedena od BILJAKA

Ženama su kod automobila najbitniji laka uočljivost, prostranost, udobnost i lep izgled

Većina zaposlenih žena preferiraju vozilo koje je pristupačno. Ali, bitno im je i da ima dovoljno prostora za smeštaj svih potrebnih stvari. Svakako žele i da auto bude efikasno i ekonomično kada je u pitanju potrošnja goriva.

Pročitajte još: Tri namirnice koje NIKAKO ne treba jesti pre 10 SATI, jer utiču na liniju

Sigurnost je, takođe, veoma važan faktor, jer provode dosta vremena u automobilu vozeći svoju decu u i nazad iz škole, na vannastavne aktivnosti, ali i zarad sopstvenog posla.

Ustvari, žene žele automobil koji je lak za vožnju i uz to da ima sve pogodnosti koje im mogu učiniti živote prijatnijim. Znamo koji su omiljeni automobili ženama, a ovo su neki od naših predloga koji automobili su najbolji za žene i koji mogu odgovoriti svim njihovim potrebama.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas