Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
МРШАВЉЕЊЕ

Да ли сте пробали "ФАВОРИТО" дијету: Изгубите и до 5 КИЛОГРАМА за 7 дана (РЕЖИМ ИСХРАНЕ)

Правилна исхрана, која се посматра током целог живота, најбољи је начин да увек останете у форми, будете лепи и здрави. Али шта ако је вишак килограма већ присутан?

1677101894_tanj-dijeta.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Најпопуларније су брзе дијете које вам омогућавају да изгубите вишак килограма у најкраћем могућем року. „Фаворито“ или омиљена дијета је једна од њих, и с разлогом је заслужила своје име. Не само да траје само седам дана, и за то време вам омогућава да изгубите до пет килограма тежине, већ се и након дијете килограми не враћају, јер се варење и метаболизам обнављају и сагоревају калорије. брже него иначе.

Прочитајте још: Откривамо 5 начина како да пијете више воде дневно

Сваки дан подразумева употребу само једне врсте производа, али се дани смењују, па се тело неће брзо навикнути само на месо или само на поврће, као што се дешава са моно-дијетама. Захваљујући смењивању производа, дијета је веома ефикасна и брзо даје видљив резултат. Поред тога, принципи такве исхране ће помоћи да се тело добро очисти од токсина и токсина, а сам процес варења ће се обновити на боље, а метаболизам ће се значајно убрзати.

Први дан: пиће

Прочитајте још: Послушајте ове савете и третмани вам неће бити потребни: Откривамо како би требало да изгледа ваша ИСХРАНА

Овај дан се сматра растерећењем за ваше тело и припремним пре дијете. Можете пити све, осим, ​​наравно, упакованих сокова и соде. Ослоните се на просту чисту воду, зелени чај, умереније користите свеже цеђене сокове од воћа и поврћа. Можете пити кефир и јогурт (пазите да његов садржај масти не прелази 3% и да нема шећера у њему), чорбе од поврћа и меса (пилеће или рибље) без пунила.

Други дан: Поврће

Такође неће бити лако, поготово ако сте навикли да укусно једете. Иако поврће може бити и укусно, јер је на данашњи дан дозвољено јести само оно. Приближно 2/3 ваше исхране на дан поврћа треба да буде свеже поврће и зеленило без скроба. Цвекла, шаргарепа, тиквице и патлиџан могу да се пеку или кувају. Елиминишите кромпир, а као преливе за салату користите природно нерафинисано биљно уље и лимунов сок.

Трећи дан: Пиће

Прочитајте још: 8 разлога због којих треба да једете КРУШКЕ: Имају веома позитиван утицај на здравље, а за ову групу људи су посебно корисне

И опет истовар! Оброци су слични првом дану. Тешко, у принципу, не би требало да буде, посебно ако једете чорбе. Дају довољно енергије да не осећате глад. Али ипак морате да покушате да чорба буде превише немасна (на пример, уместо пилећих бутина или ногу користите филе) и без пунила (само чорба).

Четврти дан: Воће

Ово је један од најукуснијих дана вољене дијете. Ако волите воће, слободно га једите током дана. Слатко воће - банане, шљиве, грожђе - најбоље је јести ујутру, али јабуке, цитруси, ананас могу да се једу ноћу. Ако вам се уста већ грче од сировог воћа, испеците их - јабуке и крушке ће бити посебно укусне, али без додавања шећера и меда.

Пети дан: Протеин

Ово је такође један од најхранљивијих и најпријатнијих дана дијете. Бирајте само немасно месо - пилетину, зец, ћуретину или дијетну телетину. Риба такође треба да буде бела, а не црвена. Дозвољена су пилећа јаја и морски плодови, а соја или пасуљ се могу кувати као прилог месу. Поред тога, можете пити кефир и јогурт, најбоље течни, са малим процентом масти и без шећера.

Шести дан: Пиће

Прочитајте још: Фаталан, шармантан и невероватно паметан: Да ли знате ко је био први БЕОГРАДСКИ ПЛЕЈБОЈ - Завео је три најлепше Југословенке, па им сломио срце

Па, ево још једног дана за пиће након обиља посластица. Биће то последње, а укупно их има три за седам дана „Вољене“ дијете. Једите исто као и првог и трећег дана. Не дозволите себи слабост - на крају крајева, остало је врло мало!

Седми дан: Излаз

Овај дан ће такође бити хранљив и веома пријатан, јер има за циљ несметан прелазак на уобичајену исхрану. Можете јести све што сте користили на дијети - воће, поврће, месо, млечне производе. Сада већ можете то - воће, поврће, месо, млечне производе. Сада можете пити не празну чорбу, већ уз додатак меса или поврћа. Али са прилозима од кромпира, тестенина или житарица, и даље морате чекати.

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas