Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ДИЈЕТА АЛЕКСАНДРЕ ПРИЈОВИЋ: Помогла јој је да смрша 23 килограма за четири месеца

Александра Пријовић открила како је повратила девојачку килажу након порођаја

1692528189_aleksandra_prijovic_03072023_0033.JPG
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Певачица Александра Пријовић једна је од најтраженијих певачица на домаћој естради.

Осим гласа, њен заштитни знак јесте и витак стас, а певачица је својевремено отворено говорила о својој борби са килограмима након порођаја.

Када је родила Александра, имала је вишак од 23 килограма.

- Када сам се породила имала сам 23 килограма више него пре порођаја. Док сам била трудна, нисам толико пазила и у последња три месеца трудноће сам се драстично угојила, јер сам стално имала горушицу и јела теста, мислила сам да ће ми бити лакше - рекла је Александра за Информер.

-  Кад сам почела да размишљам како ускоро треба да се вратим послу тргла сам се, јер као млада мајка и жена сматрам да треба да водим рачуна и да лепо изгледам. Веровала сам да ћу то лако решити. Слаткише волим, тесто волим... Све волим од слаткиша. Уз исхрану сам после три до четири месеца имала и мању килажу него пре - додала је она. 

Када се породила, одлучила је да окрене лист,па је почела да се храни здраво не само због своје килаже већ и због бебе коју је дојила.

Како каже, придржавала се плана који је добила од нутриционисте.

- Потпуно сам избацила из јеловника слаткише, масну храну, газиране сокове и тесто. Једем салате, рибу, разно поврће, пијем цеђене сокове и свакодневно уносим доста течности. Тако су се килограми губили и ја сада изгледам баш како сам желела. Што се тиче физичке активности, нисам смела да тренирам јер сам се породила царским резом - рекла је Александра.

Певачица је својевремено открила да иако је смршала, има проблем са целулитом, који покушава да реши.

- Имам и ја целулит, чак ме и Филип опомене да имам мало. Трудим се да решим и тај проблем. Сад сам мршава и то је једина ствар која ми смета на телу - испричала је за Блиц.

Будући да је одавно вратила линију коју је желела, више није на режиму исхране. 

- Нисам ни на каквим дијетама да бих била витка. Била сам на режиму исхране једно време, а након тога просто немам потребу за храном као раније. Врло мало једем, смањио ми се апетит и због тога сам мршава. А мало једем јер не стижем - открила је Александра.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas