Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ДИЈЕТА

Дијета ЦЕЦЕ РАЖНАТОВИЋ: Певачица открила јеловник како је смршала и ТРИК против глади

Певачица открила јеловник

1620283750_ceca_rodjendan_14062017_006.jpg
Фото: Атаимагес
Oglas

Цеца Ражнатовић, одувек је важила за једну од најзгоднијих певачица на нашим просторима.

Прочитајте још: Нина Јанковић се породила на Ускрс: Ћерки је дала старо име, а сада је поделила фотограију из породилишта (ФОТО)

Иако то није истицала, у једном периоду се, као и свака жена угојила, па је одлучила да потпуно промени начин исхране:

- Скроз сам променила начин размишљања о исхрани. Није ствар у томе да ли ћу да смршам, већ да једем здраве намирнице - рекла је Цеца и додала:

- Никад нисам имала проблем са килажом, јер ми је генетика одлична. Медутим, пре извесног времена почела сам да се гојим. Суочила сам се сама са собом и рекла себи да желим, пре свега, здравије да живим! Посетила сам сјајну нутриционисткињу, коју годинама знам преко заједничких пријатеља. Она ми је стално говорила: "Дођи, Цеки, да ти само мало коригујем исхрану", а ја сам увек налазила изговоре да мени то не треба. Била сам убеђена да се здраво храним, а уз све то постила сам сваки пост. На крају сам схватила да желим промену, позвала сам је и заједно смо направиле план по ком се храним. Пошто обожавам месо и салату, исхрана ми се базира на томе - каже Цеца и додаје да понекад има потребу за слаткишима, али је и за то пронашла решење:

- Када ми се једе нешто слатко, поједем, али по рецептури нутриционисткиње. Веровали или не, постоји рецепт за здрави воћни пудинг. Такође је важно бити умерен у свему. И ако поједете нешто што не би требало, битно је да се сутра вратите свом режиму, а не да говорите: "Од понедељка ћу".

Осим што је променила исхрану, певачица је почела и да тренира.

- Пошто нисам љубитељ вежбања, пронашла сам најбољи начин да останем у кондицији а да не морам да оставим душу у теретани. Открила сам чари ЕМС вежбања - обучете одело кроз које иде струја. Ти тренинзи трају пола сата, ради вам сваки мишић, а резултати су одлични - додала је Цеца и открила јеловник:

Доручак: Овсене пахуљице са воћем и чија семеном Ручак: Орада и зелена салата Вечера: Потаж од бундеве

ТРИК САВЕТ: Уколико осетите глад, попијте чај од ђумбира јер он даје осећај ситости.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas