Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Јана Тодоровић за три месеца изгубила 14 КИЛОГРАМА: На овај начин је успела да линију доведе до савршенства

Открила је како јој је то пошло за руком

1668501570_janavip.jpg
Фото: Инстаграм/принтскрин/јанавип2011
Oglas

Певачица Јана Тодоровић пре извесног времена објаснила је како је успела да смрша 14 килограма и своју линију доведе до савршенства.

Певачица Јана Тодоровић у последњих пар година имала је проблем са вишком килограма, а пре извесног времена одушевила је јавност начином на који је успела да смрша 14 килограма, и то за само три месеца.

"Хедониста сам и волим да поједем квалитетну и укусну храну. Кад сам недавно стала на вагу, запрепастила сам се. Схватила сам да морам нешто да урадим. Набацила сам 20 килограма! У том тренутку имала сам 82 килограма, што је било превише", открила је певачица тада.

Прочитајте још: Милица Тодоровић открила како се ОТАРАСИЛА сувишних килограма: "Била сам свесна да то што радим није добро за здравље"

Јана је убрзо схватила да треба да коригује начин исхране, избацила је намирнице које гоје и фокусирала се на кувана јела.

"Другарици сам рекла да не знам да ли ћу успети да смршам, јер не волим ограничења. Али прихватила сам изазов и кренула са дијетом. Много ми је тешко пало да једем само кувано, па сам више пута хтела да баталим све! Међутим, издржала сам, избацила сам хлеб, слаткише, зачињену и пржену храну, месо једем у малим количинама… А на томе сам раније живела! Резултате сам одмах почела да примећујем, за три месеца сам скинула 14 килограма", открила је.

Након три месеца, када је скинула 14 килограма, имала је 68, али је рекла да не жели да стане на томе.

"Планирам још мало да смршам. Волела бих да имам 66 килограма. Навикла сам се да једем здраво, али није било лако. За доручак једем јаја, житарице или воће. Ручак и вечера ми се не разликују много јер је све базирано на куваној храни. Углавном једем поврће са белим месом, понекад попијем чашу вина. За ужину узмем неку воћкицу", објаснила је она тада.

Прочитајте још: "За две недеље смршала сам 14 килограма": Маријана Мићић након трудноће килограме изгубила "преко ноћи"

Јана је до данас успела да одржи своју линију, уз повремене осилације, а судећи према фотографијама које често додаје на свој Инстаграм, изгледа божанствено. 

Бонус видео:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas