Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ЈЕДНОСТАВНА ДИЈЕТА: Можете смршати и до 10 килограма за три недеље

Уколико желите да смршате за кратко време ово је идеална дијета за вас

1678801255_brza-dijeta.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Када бирамо дијету често тражимо ону која ће нам помоћи да смршамо за кратко време. Енглеска дијета за 21 дан може да буде спас у последњем тренутку. Храна са високим садржајем протеина чини највећи део исхране, која се може класификовати као дијета без угљених хидрата.

Највећи део калорија треба унети увече, а доручак треба да буде што лакши и не превише богат калоријама. Дијета као што јој и сам назив каже траје 21 дан, а за то време могуће је смршати чак 10 килограма, ако се строго придржавате правила. Не препоручује се да се дијета држи више од једном у годину дана - привремено ограничење количине соли у исхрани може да буде од користи, док на дуге стазе може да штети организму.

Морате се придржавати следећих правила:

Пржену и масну храну треба потпуно искључити;
Храну можете да печете или динстате
Током дана пијте најмање 2 литре обичне воде;
Ова дијета нуди три опције менија. Млечни дани су прва два дана, затим иде три месна дана, а потом, још пет дана - воћа и поврћа, па ће се првих 10 дана дијете завршити. Затим 4 дана месне сихране, 6 дана  воћа и поврћа и последњи дан је млечни дан.

Млечни дани:

8:00 - чаша млека са хлебом;

13:00 - чаша млека;

16:00 - чаша млека са хлебом;

19:00 - чаша млека;

пре спавања - чаша сока од парадајза.

Месни дани:

8:00 - кафа са млеком без шећера, тост, 10 г путера и 15 г меда (пола кашике);

13:00 - тањир месне или рибље чорбе, 150-200г куваног меса или рибе, 2 кашике зеленог грашка, парче хлеба;

16:00 - чаша млека или чаја, 15 г меда;

19:00 - 2 јаја или 50 г сира (месо, риба, шунка са ниским садржајем масти) или чаша кефира; тост.

Дани воћа и поврћа:

8:00 - 2 поморанџе или 2 јабуке;

13:00 - чинија супе од поврћа без кромпира са 1 кашиком биљног уља, тост;

16:00 - било које воће, осим банана;

19:00 - салата од поврћа, кашика меда, шоља чаја.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas